Volkswagen ID. Buzz familie bilde
Volkswagen ID. Buzz familie bilde
Volkswagen ID. Buzz familie bilde
Volkswagen ID. Buzz familie bilde

Formidabel interesse for ID.-familien

Formidabel interesse for ID.-familien

July 1, 2018
July 1, 2018

Helt fra den første ID.-konseptbilen hadde verdenspremiere på bilutstillingen i Paris høsten 2016, har media vist enorm interesse for Volkswagens kommende elbilfamilie med lang rekkevidde. Interessen har ikke blitt mindre med et nytt konsept vist for hver store internasjonale bilutstilling og med løpsbilen ID. R Pikes Peak, som satte ny banerekord, er det nå fem familiemedlemmer som er vist for presse og publikum.

Fremst i verden på elektrisk mobiltiet. 

Volkswagen ID. Vizzion kjører

Volkswagen skal bli verdensledende på elektrisk mobilitet og produsere mer enn 1 million elbiler årlig fra 2025. Fra 2020 kommer Volkswagen fortløpende til å lansere helt nye elektriske modeller med lang rekkevidde og nyskapende design under modellfamilien «ID. Family». De fullelektriske ID. modellene vil ha lang rekkevidde, skalerbar fra 330 km til over 550 km (WLTP) og vil være helt i front når det gjelder teknologi. ID.-modellene vil være fullt ut tilkoblet via nett, forberedt som autonome kjøretøy og komme med mye smart og brukervennlig teknologi. Fire forskjellige ID-modeller har allerede blitt presentert som konseptbiler på internasjonale bilutstillinger. Først ut var kompaktbilen ID. i utvendig størrelse som en Golf og innvendig plass som en Passat. Deretter minibussen ID. BUZZ som tok publikum med storm. Tredje modell ut var ID. CROZZ, som er en kompakt SUV. På bilutstillingen i Geneve i mars 2018 presenterte Volkswagen det fjerde familiemedlemmet i ID- familien - den selvkjørende ID. VIZZION. Dette er en fremtidens luksussedan, autonom og stemme- og bevegelsesstyrt. Volkswagen viser med ID. VIZZION hvilket utrolig potensiale som ligger i MEB-arkitekturen. Volkswagen ser for seg at det er mulig å nå nivå 5 innen selvkjørende biler fra år 2025.

En av Aller Medias journalister (Dagbladet, DinSide.no og Autofil) var en av de første journalistene i verden som fikk kjøre ID.-konseptbilen i Portugal, januar 2017. I slutten av september fikk vi invitere noen norske journalister til å besøke Volkswagens flotte og moderne fabrikk i Dresden for å se understellet og batteripakken til MEB-plattformen, som er selve basisen i den kommende ID.-familien. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om ID.3 og resten av ID.-familien. 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her. Du kan også gå til vår kundeserviceside her for å finne vår kontaktinformasjon.