En kvinne står ved siden av Volkswagen VW ID.3 1ST
En kvinne står ved siden av Volkswagen VW ID.3 1ST
En kvinne står ved siden av Volkswagen VW ID.3 1ST
En kvinne står ved siden av Volkswagen VW ID.3 1ST
Siste nytt

Åpner for bestilling av Volkswagen ID.3 1ST

Siste nytt

Åpner for bestilling av Volkswagen ID.3 1ST

Skrevet av Anita Svanes
06/17/2020

Den 17. juni 2020 markerer starten på en ny milepæl i Volkswagens historie i Norge. Da deler vi prisene på ID.3 1st og en digital løsning åpnes opp for de første forhåndsbestillerne. Prisene for de godt utstyrte lanseringsmodellene starter fra 351.900,- (inkludert frakt og levering i Oslo).

Skrevet av Anita Svanes
06/17/2020

Den 17. juni 2020 markerer starten på en ny milepæl i Volkswagens historie i Norge. Da deler vi prisene på ID.3 1st og en digital løsning åpnes opp for de første forhåndsbestillerne. Prisene for de godt utstyrte lanseringsmodellene starter fra 351.900,- (inkludert frakt og levering i Oslo).

- Dagen i dag er en merkedag for alle gamle og nye Volkswagen-entusiaster, og vi gleder oss til endelig å kunne dele prisene på ID.3 1st og åpne for bestilling for de første som har forhåndsbestilt ID.3 1st, sier Ulf Tore Hekneby, administrerende direktør i Harald A. Møller AS.

Ulf Tore Hekneby

ID.3 1st – lanseringsmodell i begrenset antall

Den første utgaven av ID.3 har det større batteriet med 58 kWh. En elektromotor på bakakselen står for fremdriften. Denne yter 150 kW (204 hk), og leverer et maksimalt dreiemoment på 310 Newtonmeter. Dermed akselererer ID.3 på 3,4 sekunder til 60 km/h uten girskift – kjøreglede er standardutstyr.

- Lanseringsmodellen ID.3 1st produseres i et begrenset antall på totalt 37.000 eksemplarer, og vi har vært offensive og sikret mye biler til norske kunder, sier Ulf Tore Hekneby. Det er fortsatt mulig å sikre seg en ID.3 1st i løsningen vår, tilføyer Hekneby.

Vi er stolte og ydmyke for at så mange har forhåndsbestilt ID.3 1st. For å takke for tilliten til forhåndsbestillerne, våre mest interesserte og engasjerte kunder, tilbyr vi disse det aller beste tilbudet. Lanseringstilbudet varer frem til 16. juli og vi kan love at det blir ikke bedre enn dette, sier Ulf Tore Hekneby.

Les mer om ID.3 1ST

Priser og utstyrsnivå

Modell

Utstyrsnivå

ID.3 1ST

351.900

ID.3 1ST Plus

404.000

ID.3 1ST Max

452.200

ID.3 1ST

351.900

ID.3 1ST Plus

404.000

ID.3 1ST Max

452.200

Alle priser er inkludert frakt og levering i Oslo.

Bestillingsprosessen

Forhåndsbestillerne inviteres inn i en digital løsning puljevis etter kønummeret fra forhåndsbestillingen. Løsningen tar kundene gjennom bestillingsprosessen steg for steg, med mulighet for å velge tilbehør, vinterdekk, service- og vedlikeholdspakker, samt finansieringstilbud.

Etter at bestillingen er godkjent i løsningen, kontaktes kunden av sin valgte forhandler for å kontraktsfeste kjøpet hos forhandler.

Forhåndsbestill ID.3 1ST

En mann står foran Volkswagen VW ID.3 1ST Plus elbil

1st Mover Club

De som står på reservasjonslisten for ID.3 har nå to valg. Det første alternativet er å få sin ID.3 1st utlevert fra september, sammen med et medlemskap i den eksklusive «ID.3 1st Mover Club». Dette gir flere kundefordeler – og en programvareoppdatering av to digitale funksjoner i starten av 2021. Til lanseringen i september vil følgende funksjoner ha begrenset funksjonalitet ved tidlig levering:

  • AppConnect (gjelder alle utstyrsversjoner) vil ikke være tilgjengelig ved leveringstidspunkt, men bilens telefonsystem via Bluetooth vil fungere som normalt.
  • AR Head-up display (gjelder kun ID.3 1ST Max) vil ha begrenset AR-funksjonalitet ved leveringstidspunkt. Funksjoner som viser hastighet, adaptiv cruise-control, førerassistentsystemer, trafikkskiltgjenkjenning og navigasjon er tilgjengelig.

Funksjonene nevnt over vil være fullt tilgjengelig etter en kostnadsfri oppgradering hos forhandler i første kvartal 2021.

Som medlem i «1st Mover Club» vil kundene i tillegg til tidlig levering av sin ID.3 1st få kostnadsfri service- og vedlikeholdsavtale for 3 år/ 45.000 km, med en kundefordel på kr. 9652. Dette er den mest innholdsrike service- og vedlikeholdsavtalepakken som tilbys til ID.3 1st.

Avtalen dekker serviceprogrammet til Volkswagen, samt bytte av filtere, skift av bremsevæske og slitedelsreparasjoner innenfor normal bruk. Erstatningsbil er inkludert når bilen er på service, samt bytte av vindusviskere.

Tilbudet «1st Mover Club»: gjelder kun i fire uker, frem til 16. juli. For kundene som velger å ikke bli med i 1st Mover Club, vil levering skje fra slutten av fjerde kvartal 2020. ID.3 1st vil da bli levert med AppConnect og full AR-funksjonalitet.

De første kundebilene sendes fra fabrikken i Tyskland fra september. De første kundeleveringene starter i Norge fra månedsskiftet september-oktober 2020. 

Volkswagen VW ID.3 1ST med Loen felger

Lanseringstilbud

De første kundene som får muligheten til å bestille en ID.3 1st, tilbys komplette vinterhjul med 18" Loen aluminiumsfelg helt kostnadsfritt, med en kundeverdi på kr. 17.950. Dersom kundene ønsker å oppgradere til en av lanseringspakkene betaler de kun for oppgraderingen til den pakken de velger.

Kundene tilbys også finansieringsrente på 1,99% i samarbeid med Volkswagen Møller Bilfinans. 

Les mer om lanseringstilbudet

Milliardinvestering i elektrisk mobilitet

I sin elektriske offensiv planlegger Volkswagen å kunne tilby elbiler i alle vesentlige bilsegmenter innen 2022. Volkswagen tar sikte på å bli verdensledende på elektrisk mobilitet i de kommende årene, og investerer derfor 33 milliarder euro innen 2024 i hele konsernet. 11 milliarder euro investeres i Volkswagen alene. I 2025 regner Volkswagen med å produsere 1,5 millioner elektriske biler.

Les mer om ID.-familien

ID.3 1st sett forfra
ID.3 1st sett forfra
ID.3 1st sett forfra

Forhåndsbestill ID.3 1ST

Sikre deg en begrenset spesialutgave med eksklusive designelementer
Lanseringsrente 1,99%1
Deltakelse i 1ST Mover Club
Komplette vinterhjul inkludert i prisen på din ID.3 1ST
Få levert din ID.3 1ST i løpet av 2020, uansett kønummer
Rekkevidde ID.3 1ST: inntil 420 km elektrisk rekkevidde
Våre vilkår Volkswagen
1.
Pris er inklusive frakt- og leveringsomkostninger, levert hos forhandler i Oslo. Informasjonen er kun foreløpig og vi tar forbehold om at endringer kan forekomme. Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724,-. Totalt kr 165.674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Tilbudet gjelder til 30.09.2020.
Alle priser er veiledende inkl. mva levert Oslo, inkludert vrakpant. Ekskludert elbiler hvor priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Trafikkforsikringsavgift og frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Oppgitt avgift er estimert på bil med standardutstyr. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Ta kontakt med forhandler for mer informasjon eller besøk vår bilkonfigurator på www.volkswagen.no for å estimere avgift. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.
Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her