Volkswagen e-Golf elbil gjerrigknark film
Volkswagen e-Golf elbil gjerrigknark film
Volkswagen e-Golf elbil gjerrigknark film

e-Golf er gjerrig på strøm 

Volkswagen e-Golf er en av markedets sikreste og populære elbiler. Vår mest populære modell skviser mer energi ut av hver kW og er en av de gjerrigste på strømforbruk, men selv om e-Golf er gjerrig, trenger ikke du være det. I dagens marked hvor rekkevidden blir bedre og bedre for de fleste elbiler, er det på høy tide å snakke om dette også. 

Stortrives på strøm

Få andre elbiler klarer å matche e-Golf med en "strømkostnad" på kun kr 1,96 pr mil. Det skulle man ikke tro om en legende som nærmer seg 45 år, men e-Golf stortrives på strøm. Kanskje ikke så rart NAF-magasinet Motor kåret den til «Årets beste bilkjøp 2018»?.

Les  mer om årets beste bilkjøp 2018 (ekstern lenke)

Så mye sparer du ved å kjøre elbil

 

 

Vi har tilbud på e-Golf!

Det er kampanjedager hos våre bilforhandlere på e-Golf. Akkurat nå får du vår populære elbil med omfattende utstyrspakke til ekstra gunstig pris.

e-Golf koster minst for hver km

Omfattende beregninger viser at Volkswagen e-Golf koster minst pr. kjørte kilometer sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018. Beregningene er utført av Rødboka - som har vært det ledende analyseselskapet for prisregninger i det norske bilmarkedet i 25 år.

Les mer (ekstern lenke)

    

En av markedets gjerrigste elbiler i uavhengig stortest

Volkswagen e-Golf er blant markedets gjerrigste elbiler på strøm ifølge en test nylig utført av Autobest. Organisasjonen består av 31 motorjournalister fra hele Europa, og er er den første gjennomførte uavhengige rekkeviddetesten av elbiler. Autobest er mest kjent for den årlige kåringen av årets beste bilkjøp i Europa (Best Buy Car of Europe).

Les testen her (ekstern lenke)

 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her