Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å bruke en annen nettleser. 

Følgende nettlesere støttes (laveste versjon installert):

Chrome (75)

Safari (12)

Firefox (68 - kun desktop) 

Edge (42 - kun desktop) 

Opera (55 - kun desktop)

Samsung IE (9.2 - kun mobil)

Volkswagen e-Golf ladeluke

e-Golf er gjerrig på strøm 

Volkswagen e-Golf er en av markedets sikreste og populære elbiler. Vår mest populære modell skviser mer energi ut av hver kW og er en av de gjerrigste på strømforbruk, men selv om e-Golf er gjerrig, trenger ikke du være det. I dagens marked hvor rekkevidden blir bedre og bedre for de fleste elbiler, er det på høy tide å snakke om dette også. 

Stortrives på strøm

Få andre elbiler klarer å matche e-Golf med en "strømkostnad" på kun kr 1,96* pr mil. Det skulle man ikke tro om en legende som nærmer seg 45 år, men e-Golf stortrives på strøm. Kanskje ikke så rart NAF-magasinet Motor kåret den til «Årets beste bilkjøp 2018»? Volkswagen har innovasjoner du har bruk for. 

e-Golf koster minst for hver km

Omfattende beregninger viser at Volkswagen e-Golf koster minst pr. kjørte kilometer sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018. Beregningene er utført av Rødboka - som har vært det ledende analyseselskapet for prisregninger i det norske bilmarkedet i 25 år.

En av markedets gjerrigste elbiler i uavhengig stortest

Volkswagen e-Golf er blant markedets gjerrigste elbiler på strøm ifølge en test nylig utført av Autobest. Organisasjonen består av 31 motorjournalister fra hele Europa, og er er den første gjennomførte uavhengige rekkeviddetesten av elbiler. Autobest er mest kjent for den årlige kåringen av årets beste bilkjøp i Europa (Best Buy Car of Europe).