Bilsalg og servicetjenester

Sortland Auto AS

Bildet som viser forhandler sin lokasjon
Forhandler sin logo
Sortland Auto AS er ansvarlig for innholdet på denne siden (Personvernerklæring)
Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe deg i dag

Klar for å prøve?
Bestill prøvekjøring
Vurderer du å kjøpe ny bil?
Få et uforpliktende tilbud på drømmebilen
På tide med en sjekk?
Bestill servicetime digitalt

Hos Sortland Auto får du alt du trenger til bilen din

Sortland Auto er den ledende bilforhandler i Vesterålen. Gjennom verdier, strategi og mål bygger vi en tydelig kultur hvor engasjement, nytenkning, redelighet og omtanke er bærebjelken i det vi gjør. For deg som kunde får du gode og spennende bilopplevelser og blir møtt med åpenhet. Hovedaktivitet er salg av Volkswagen. Vi er 22 ansatte med godt humør, som holder til i et moderne bilhus i Sortland sentrum.

Utvalgte tjenester

Nye personbiler
Brukte personbiler
Service personbil

Våre VW kampanjer

Har du en spesiell bil i tankene?

Bygg drømmebilen og få et pristilbud fra oss. Har du en innbyttebil du ønsker vi skal inkludere i pristilbudet må du gjerne fortelle oss om dette når vi tar kontakt.

Velg finansiering til din neste Volkswagen

Er du i tvil om hvilken finansieringsform du skal velge, ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Leasing
Slippe å ta opp lån for å finansiere bilen. Du betaler kun en månedskostnad for å bruke bilen i avtaleperioden.
Billån
Vi tilbyr lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger.
Innbyttelån
En ny måte å eie bilen på – du eier bilen, men kan levere den tilbake etter fire år til en garantert innbyttesum.
For bedrifter
Vi tilbyr en rekke ulike finansierings- og tilleggstjenester for deg som ønsker å kjøpe/lease ny eller brukt Volkswagen varebil

Bilforsikring

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services har vi fremforhandlet en god og konkurransedyktig bilforsikring gjennom våre partnere, som vi gjerne gir deg et tilbud på.

Kontakt oss

Du kan også være interessert i

Les mer om nybilkjøp og våre populære personbiler

Hos oss finner du Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul!

Last ned våre prislister og bla i våre brosjyrer. Ta viktige beslutninger med riktig informasjon!

Du kan også være interessert i

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.