2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen brosjyrer, priser, tekniske data på bil

Brosjyrer og priser på våre bilmodeller.

Vi håper du fant det du lette etter på våre bilsider, men du kan gjerne bla i våre produktbrosjyrer, tekniske data og prislister gjeldende for hver enkelt bilmodell her. Har du spørsmål kan du stille de via chatten til høyre dersom du ønsker rask respons. Ønsker du å kikke mer på bilmodellene kan du klikke her.

Arteon

Volkswagen Arteon

Den linjelekre GT-bilen Arteon er vår mest eksklusive bilmodell og er en moderne gran turismo-modell som leverer både komfort, sportslighet og moderne design til en fornuftig pris. Bilen plasserer seg over Passat i Volkswagens modellportefølje, og vil med det være Volkswagens toppmodell i Europa.

e-Golf elbil

Volkswagen elbil nye e-Golf

Volkswagen e-Golf er den første helelektriske Golf-modellen, og setter slik et nytt kapittel i Golfens historie. I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelser som forgjengerne, samtidig som du får god rekkevidde og kjører helt uten utslipp.

e-up! elbil

Volkswagen elbil e-up!

Vurderer du å bytte til elbil? Volkswagen e-up! gjør valget enkelt. Den kraftige elmotoren byr på mye kjøreglede, null utslipp og en god rekkevidde på inntil 160 km. Bli kjent med e-up!, en perfekt følgesvenn i hverdagen.

Golf

Volkswagen mest kjøpte bil Golf

Volkswagen Golf har formet sin egen klasse i generasjoner. Nå setter Golf en ny milepæl for neste generasjon. Den nye Golf har blitt lekrere, sportsligere og mer strømlinjeformet, selv om den fremdeles er umiskjennelig Golf. Det er også enda mer plass til komfort, kvalitet og funksjonalitet.

Golf Alltrack

Volkswagen Golf Alltrack

Volkswagen Golf har formet sin egen klasse i generasjoner. Nå setter Golf en ny milepæl for neste generasjon. Den nye Golf har blitt lekrere, sportsligere og mer strømlinjeformet, selv om den fremdeles er umiskjennelig Golf. Det er også enda mer plass til komfort, kvalitet og funksjonalitet.

Golf GTE plug in hybrid

Volkswagen mest kjøpte bil Golf

Volkswagen Golf GTE er en ladbar hybridbil, som garantert gir deg mye kjøreglede. Plug-in hybridteknologien gir Golf GTE superkrefter ved å kombinere turboladet bensinmotor og elektrisk motor.

Golf stasjonsvogn

Volkswagen Golf Stasjonsvogn

Volkswagen Golf stasjonsvogn er klar for alle utfordringer, gir deg masse bagasjeplass og har et gjennomført sportslig design. Bilen er stilsikker og eksklusiv, både innvendig og utvendig. Familiebilen byr også på firehjulstrekk, spreke motorer og en rekke førerassistentsystemer. Golf stasjonsvogn kan du alltid stole på. Det sørger høy sikkerhet kombinert med innovativ teknologi og mange nyttige detaljer for.

Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack stasjonsvogn

Volkswagen Passat Alltrack tar utfordringer på strak arm. 4MOTION firehjulstrekk med høyt dreiemoment og det spesielle offroad-kjøreprogrammet sørger for at du kommer vel frem, også når du befinner deg utenfor allfarvei.

Passat GTE plug in hybrid

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE stasjonsvogn og sedan er ladbare hybridbiler med mange effektive plug-in hybridløsninger, som sørger for solide krefter, samtidig som den er imponerende økonomisk og komfortabel. Hvis du setter pris på mer sportslige kjøreegenskaper, får motoren ekstra fraspark med GTE-knappen. Dette er en bil som er på full fart inn i fremtiden.

Passat stasjonsvogn

Volkswagen Passat stasjonsvogn

Passat stasjonsvogn er en familiebil, som har alt du trenger av fleksible løsninger og bagasjeplass. Stasjonsvognen er dessuten full av moderne teknologi. Passat stasjonsvogn har aldri hatt så mange førerassistentsystemer som ekstrautstyr, som sørger for økt komfort.

Polo 2018

Volkswagen liten bil den nye Polo 2018

Selv om småbilen er tryggheten selv, er Volkswagen Polo langt fra kjedelig, sepsielt ikke i ny drakt med ny funksjonalitet. Innovasjoner og moderne teknologi kjennetegner den nye Polo. Effektive motorer og avanserte sikkerhet- og assistentsystemer gjør Polo både tryggere og mer komfortabel å kjøre. 

Sharan

Volkswagen Sharan familiebil

I den nye Sharan er alt lagt til rette, både for planlagte familieaktiviteter og spontane utflukter. Familien får både fleksible løsninger i kupeen, elektriske skyvedører og førsteklasses komfort på alle tre seterader. I tillegg har familiebilen eksklusive farger, sporty detaljer og et utstyr som gjør utfordringene i hverdagen lettere å håndtere.

Tiguan SUV

Volkswagen Tiguan SUV brosjyrer og prisliste

Uansett hvor ferden går vil motorene med høyt dreiemoment, firehjulsdriften 4MOTION og de ulike kjøreprofilene gi deg full kontroll over bilen og ikke minst gi deg mye moro bak rattet. Den markante designen til Tiguan viser hva den er i stand til. Ved valg av Off-roadpakken som ekstrautstyr, får du designelementer og funksjoner som understreker dette.

Tiguan Allspace SUV 7-seter

Volkswagen Tiguan Allspace  SUV 7 seter

Volkswagen Tiguan Allspace SUV er vår nyeste SUV med 7-seter som standard, men også med mulighet for 5 seter og mer bagasjeplass. 

Touran

Volkswagen Touran familiebil

Touran imponerer med fleksibelt interiør, masse plass og et flott utseende. Den nye Touran dekker behovene til hele familien, samtidig som den også tar seg godt ut. Både designet og de store sidevinduene byr på gode opplevelser. I Norge er 7-seter standard for nye Touran, og familiebilen har et svært fleksibelt plasskonsept med et romslig og intelligent interiør. Det er tre individuelle seter i andre rad og to seter i tredje rad. På den måten rommer Sharan både familie og venner uten problemer. I tillegg får du enkelt plass til tre barneseter i bredden i denne romslige familiebilen.

T-Roc SUV

Volkswagen T-Roc SUV

Volkswagen T-Roc er en helt ny SUV fra Volkswagen som allerede har stor etterspørsel. SUVen er en kompaktsuv.

up!

Volkswagen liten bil up!

Volkswagen up! er et blikkfang, også fra innsiden. Du vil bli overrasket når du setter deg inn i up!. Denne småbilen har både kompakte ytre dimensjoner og et romslig indre som er skjult fra utsiden.

Ta kontakt med oss.