2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Framtidens elbiler fra Volkswagen med lang rekkevidde

Elbil - alt du behøver å vite om fremtidens biler. 

Vi som skal utvikle morgendagens fremkomstmidler har et stort ansvar overfor mennesker og miljøet. Volkswagen er seg sitt ansvar bevisst og utvikler nye elbiler samtidig som vi hjelper den enkelte bileier ved å tilrettelegge for elbilbruk i hverdagen.

Volkswagen har i dag to elbiler, e-Golf med inntil 229 km (300 km NEDC testsyklus) rekkevidde og e-up! med inntil 133 km (160 km NEDC testsyklus). Akkurat nå utvikler vår fabrikk også en rekke nye elbiler for fremtiden, som vil introduseres i Norge på løpende bånd fra år 2020. Byene vokser, mangelen på fossilt brennstoff øker og vi står ovenfor klimaendringer vi ikke kan overse. Vi i Volkswagen vil ta en lederrolle i arbeidet for å redusere skadelige utslipp gjennom full satsing på elektrisk mobilitet. Vår ambisjon er at alle nye Volkswagen personbiler vi selger i Norge skal være elektriske allerede fra år 2025.  

Vi har laget et eget lite elbil-univers her med alt av nyttig informasjon rundt elbiler som rekkevidde, besparelser, ladbare hybrider, lading hjemme og hurtiglading mm. 

Volkswagen ID. Prototype

Bli oppdatert på Volkswagen ID.

Vi holder deg oppdatert når vi har mer informasjon om ID.