2.14.88.2, 2019-04-17 12:17:15
Volkswagen e-Golf sitron presse gjerrrig på strømmen

e-Golf er gjerrig på strømmen.

Volkswagen e-Golf er en av markedets sikreste og populære elbiler. Vår mest populære modell skviser mer energi ut av hver kW og er en av de gjerrigste på strømforbruk, men selv om e-Golf er gjerrig, trenger ikke du være det. I dagens marked hvor rekkevidden blir bedre og bedre for de fleste elbiler, er det på høy tide å snakke om dette også. 

Stortrives på strøm.

Få andre elbiler klarer å matche e-Golf med en "strømkostnad" på kun kr 1,96* pr mil. Det skulle man ikke tro om en legende som nærmer seg 45 år, men e-Golf stortrives på strøm. Kanskje ikke så rart NAF-magasinet Motor kåret den til «Årets beste bilkjøp 2018»? Volkswagen har innovasjoner du har bruk for. 

Volkswagen e-Golf koster minst pr kjørte km.

Omfattende beregninger viser at Volkswagen e-Golf koster minst pr. kjørte kilometer sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018. Beregningene er utført av Rødboka - som har vært det ledende analyseselskapet for prisregninger i det norske bilmarkedet i 25 år.

Volkswagen e-Golf i fart forfra

Nå fra veil. 2.990,-** i mnd.

Vi har biler for rask levering! Ta kontakt med din lokale forhandler for mer informasjon.

Volkswagen e-Golf kjørende vekk på landevei

e-Golf best i tysk utslippstest.

e-Golf slo 109 konkurrenter i utslipp av CO2, karbonmonoksid (CO), nitrøse gasser (NOx), hydrokarboner (HC) og finstøvpartikler.

Volkswagen e-Golf parkert utenfor garasje forfra

En av markedets gjerrigste elbiler i uavhengig stortest.

Volkswagen e-Golf er blant markedets gjerrigste elbiler på strøm ifølge en test nylig utført av Autobest. Organisasjonen består av 31 motorjournalister fra hele Europa, og er er den første gjennomførte uavhengige rekkeviddetesten av elbiler. Autobest er mest kjent for den årlige kåringen av årets beste bilkjøp i Europa (Best Buy Car of Europe).    

*Pris beregnet ut fra forbruk (blandet kjøring) på 15,9 kWt/100km (WLTP testsyklus) og strømpris kr 1,23 øre pr kWt, basert på gjennomsnitt i 3. kvartal 2018 inkludert nettleie og avgifter (SSB).

**Startleie/etabl.geb. fra kr 76 440, månedsbeløp veil. kr 2 990, totalt kr 184 080, levert Oslo. Prisen vil variere med rentenivået. Forutsetter 3 år/30 000 km og finansiering i Volkswagen Financial Services. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid.