2.14.88.2, 2019-04-17 12:17:15
Volkswagen nye elbiler nullutslipp I.D lang rekkevidde

ID.-familien er vår nye elbil familie med lang rekkevidde og ny funksjonalitet.

Vi trenger nye transportløsninger i fremtiden og nye elbiler med null utslipp. Voksende byer, mangel på fossilt drivstoff og klimaendringer er noen av mange utfordringer vi står overfor i tiden fremover. Elektrisk mobilitet er ett av svarene.

ID. står for «identitet» og «ikonisk design». Interiøret i de nye elbilene i ID.-familien kan sammenlignes med interiøret i den nye Tiguan Allspace SUV, og har fått en helt ny design. Resultatet er en luftig kupé med salongfølelse og grundig gjennomtenkt plassutnyttelse som gir optimal bevegelsesfrihet samtidig som passasjerkomforten helt tydelig er prioritert. Elbilene er smartere, kjører lenger og er svært spenstige biler. 

Utvikles på helt ny plattform for framtidens elbiler.

ID.,  ID. CROZZID. BUZZ og ID. VIZZION blir de fire første elbilene fra Volkswagen på den helt nye plattformen MEB. MEB-plattformen er utviklet «fra batteriet og opp». Det vil si at alle nye bilmodeller som produseres på denne plattformen er planlagt og designet som 100% elbil fra dag én, uten kompromisser på teknologi, plass, batteri/rekkevidde og muligheter for oppgraderinger i fremtiden. Plattformen er i tillegg skalerbar slik at vi kan tilby stadig nye bilmodeller innen alle segmenter og som tilfredsstiller alle kundebehov. Produksjonen av den første ID.-modellen er planlagt å starte i november 2019. 

Les mer om MEB

Elbil med lang rekkevidde.

Foreløpig rekkevidde estimeres til over 500 kilometer (WLTP testsyklus) på en lading (foreløpige tall). Bilene vil være klare for et høyt nivå av selvkjøring ved hjelp av flere utvendige raderer, men fører vil selvsagt også kunne kjøre 100% selv. Tilhengerfeste og firehjulstrekk (4X4) er planlagt, men sannsynligvis først for ID. CROZZ. Endelige spesifikasjoner kommer nærmere lansering.

ID. blir en kompaktbil på størrelse med dagens Golf men med ekstremt god plassutnyttelse innvendig pga. lang akselavstand. ID. CROZZ blir en kompakt-SUV. ID. BUZZ en flerbruksbil med setekonfigurasjoner fra 2 til 8 seter og ID. VIZZION blir en premium bil. 

Priser og lansering av ID. i Norge.

Fra starten av år 2020 lanseres disse elbilene i Norge på løpende bånd, i rekkefølgen som nevnt over. Sannsynligvis vil disse 4 elbilene lanseres i Norge i tidsrommet 2020-2022. Vi vil åpne for reservasjon i god tid før lansering og vil holde våre nettsider oppdatert. Følg med!

Priser vil bli offentliggjort nærmere lansering, og vær trygg på at de blir konkurransedyktige. ID. skal være en elbil for alle. 

Ikke gå glipp av ny informasjon. Bli oppdatert på ID. 

Vi holder deg løpende oppdatert når vi har mer informasjon om ID. 

Les mer om våre fremtidige elbiler.

Volkswagen ny elbil 2020 I.D. selvkjørende

Kompaktbilen Volkswagen ID.

Fremtidens elbil med lang rekkevidde.

Volkswagens kommende elbil ID. er den første og minste av de fire elbilene i ID.-familien, men med lang rekkevidde og fremtid som selvkjørende. 

Volkswagen ny elbil 2020 I.D. crozz suv selvkjørende

Volkswagen ID. Crozz SUV.

Denne SUVen er en elbil.

I 2020 kan vi tilby vår første helelektriske SUV og crossover med lang rekkevidde. 

Volkswagen ny elbil 2020 I.D. buzz suv selvkjørende

Volkswagen ID. Buzz campingbil.

Denne bussen er en elbil.

I 2022 kan vi tilby vår første helelektriske buss med lang rekkevidde.

Volkswagen ny elbil 2020 I.D. VIZZION selvkjørende

Sedanen Volkswagen ID. VIZZION.

En fullstendig selvkjørende konseptbil.

Konseptbilen ID. VIZZION er den fjerde modellen i ID.-familien. Denne elbilen blir er toppnyhet fra Volkswagen og kommer i 2022. 

Volkswagens første heleletriske varebil e-Crafter

El varebiler fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

e-Crafter er den første helelektriske varebilen fra Volkswagen Nyttekjøretøy med nyttelast på opptil 950 kg. Flere elektriske varebiler er på vei inkludert e-Caddy Maxi, e-Transporter, og ID. Buzz Cargo. 

Snarveier.