2.14.88.2, 2019-04-17 12:17:15
Volkswagen ny elbil I.D. Crozz SUV crossover

ID. Crozz er en elbil SUV og crossover i ett.

Crozz står for «crossover» og er en elektrisk SUV. Som det tøffe utseendet tilsier, er den godt rustet for en tur i terrenget. Denne sporty nullutslippselbilen er en interaktivt designet allrounder med en foreløpig estimert eskalerbar rekkevidde mellom 400 - 600 km på én lading. Og det kraftige batteriet kan lades opp til 80 % av kapasiteten på bare en halv time ved hurtiglading (DC) med effekt på 150 kW. ID. Crozz blir en fullverdig SUV som passer det norske markedet godt da det blir en elbil med firehjulstrekk, lang rekkevidde, god framkomlighet og plass til alt du trenger for å få med familien på høyfjellet. En soleklar bil nummer 1.  

Når du aktiverer den helautomatiske ID. Pilot-modusen, trekkes multifunksjonsrattet i ID. Crozz inn i instrumentpanelet, der det smelter sømløst sammen med Active Info Displayet.

Luftkvaliteten i ID. Crozz er alltid god takket være CleanAir-teknologi, der et system med aktivt filter kontinuerlig sørger for at luften i kupeen holder høy kvalitet.

Reservasjon av den nye elbilen ID. Crozz SUV.

Det er forventet at du vil kunne reservere din nye ID. Crozz SUV i god tid før vi åpner for salg i 2020 for å sikre deg en bil så tidlig levert som mulig. Vi vil oppdatere nettsiden vår fortløpende når dette blir mulig - følg med! I mellomtiden kan du melde deg på vårt nyhetsbrev hvor du får oppdatert informasjon om ID. 

Snarveier.