2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Lease elbil fra volkswagen privat er gunstig

Lease elbil privat - et fornuftig valg.

Det er gunstig å lease elbil fra Volkswagen. I juli i 2015 trådte momsfritaket på leasing av elbil i kraft, som tidligere kun gjaldt ved kjøp og ikke leasing. Dette er en av flere fordeler med leasing av elbil. Med elbil betaler du foreløpig ikke bomavgift ved bompasseringer i Norge, du kan parkere gratis på offentlige parkeringsplasser i mange av Norges kommuner og du kan lade elbilen gratis enkelte steder. Dersom økonomien spiller en rolle for deg kan leasing av elbil være et spennende alternativ å vurdere. 

Dersom du ønsker å lease elbil kan du ta kontakt med en av våre bilforhandlere, som vil kunne søke om finansiering for deg umiddellbart. 

Restverdi på elbilen.

Leasing av elbil fungerer på samme måte som leasing av en bil med forbrenningsmotor – du har full bruksrett i hele leasingperioden. Etter endt leasingperiode tar vi hånd om bruktbilen, og du kan hente din nye Volkswagen elbil med ny leasingavtale.

Når du leaser en Volkswagen elbil fra Volkswagen Financial Services trenger du ikke å bekymre deg for bilens restverdi. Den er vårt ansvar, Med du må naturligvis ta godt vare på elbilen i leasingperioden.

Snarveier.