2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Service på elbil hos Volkswagen bilverksted

Service på elbil og mobilitetsgaranti.

Elbiler som produseres i dag har lavere servicekostnader enn biler med forbrenningsmotor fordi en elbil har færre deler som er bevegelie og trenger service og vedlikehold. Registerreimer, girkasse, ventiler og olje er erstattet med en vedlikeholdsfri motor der kun én del er bevegelig. Vi står i utgangspunktet igjen med kupéfilter som bør byttes ved behov. Bremser må selvsagt sjekkes, og bevegelige deler eventuelt smøres. 

Litiumion-batteriene i moderne elbiler er vedlikeholdsfrie og med batterigaranti på hele 8 år på elbiler fra Volkswagen. Ved service på batteriene blir de diagnostisert, og data avlest. Dette for å blant annet avdekke sviktende kjøre- og ladevaner. 

Mobilitetsgaranti for elbil.

Mobilitetsgaranti følger med elbilen, og er som for alle andre nye biler fra Volkswagen*. Garantien blir fornyet ved service med følgende intervaller: 30.000 km/to år første gang, deretter ved 30.000 km/ett år. 
Les mer: Alt om mobilitetsgaranti

garanti for elbil

Pris på service på elbil.

Klikk her for å se vår prisoversikt på service på elbil. 

Volkswagen mobilitetsgaranti på elbil

Mobilitetsgaranti på elbil.

Utvidet sikkerhet.
  • God beskyttelse og praktisk hjelp
    Går du tom for batteri langs veien kan du få hjelp av oss*. Ring 04444.

  • Internationalt
    Gjelder i Vest-Europa og mange av de østeuropeiske landene.

  • Gratis
    For elbiler som følger serviceheftets intervaller.

Gjelder også for bruktbil.

Sørg for å øke sikkerheten og komforten til neste gang du skal ut og kjøre. Skaff deg mobilitetsgaranti nå. Vi hjelper deg døgnet rundt, uansett om du skulle få motorstopp rett foran huset ditt eller komme ut for en ulykke i utlandet. 

*Ved ulykke eller driftsstans dekkes veihjelp av mobilitetsgarantien. Ved tomt batteri gjelder gratis veihjelp inntil to ganger. **Gjelder så fremt vilkår for vår mobilitetsgaranti følges.

Snarveier.