2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42
Volkswagen infotainment og navigasjon i bil

Navigasjon.

Et navigasjonssystem er en elektronisk del av infotainmentssystemet som bidrar til å finne et ønsket mål eller destinasjon. Det gir føreren akustiske meldinger og optiske varsler på et display for å finne best mulig vei til et ønsket mål.

Når du har valgt et mål som destinasjon, beregner den integrerte navigasjonscomputeren den raskeste eller korteste ruten. Systemet viser også til enhver tid hvor bilen befinner seg langs ruten. Hvis disse avviker fra hverandre, for eksempel fordi du har bestemt deg for å kjøre en annen vei på grunn av kø, beregnes en ny rute. Traffic Message Channel (TMC) muliggjør dynamisk veivisning. Navigasjonssystemet registrerer da automatisk trafikkhindringer og beregner en alternativ rute.

Den nyeste generasjonen navigasjonssystemer har enkel betjening og multifunksjonalitet. Radionavigasjonssystemet RNS 510 fra Volkswagen er et slikt system.

Navigasjon i din bil

Volkswagen tilbyr ulike navigasjonssystemer avhengig av ditt behov.
Volkswagen navigasjonssystem i bil

Navigasjonssystemet Discover Media har 6,5-tommers berøringsskjerm i farger. I tillegg får du to SD-kortspor, AUX- og USB-innganger.

Vil du ha enda mer? Da velger du navigasjonssystemet Discover Pro, som vi har designet spesielt for den kresne. Her får du 8-tommers skjerm, kartvisning i 3D og innebygd flash drive.

Navigasjonssystem RNS 850 til Touareg

Navigasjonssystemet RNS 850 er ekstrautstyr, som bare kan leveres til Touareg.
Volkswagen Touareg navigasjon rns 850

Systemet har stor berøringsskjerm, innebygget harddisk, DVD-skifter og ellers alt du måtte ønske.

Touareg er som skapt for veien – og for mye annet. Navigasjonssystemet RNS 850 er ekstrautstyr som bare kan leveres til Touareg, og er den perfekte veiviseren. 3D-kart, 3D-bykart og 3D-landemerker gjør det lett å finne frem, mens høydemodellvisningen lar deg vurdere stigninger og helninger. Den integrerte varsellampen for kø og fartsgrensevisningen holder deg oppdatert om det som skjer i trafikken. Du kan også bruke reisemål som er lagret på mobiltelefonen, når du navigerer. RNS 850 er også utstyrt med en lang rekke imponerende underholdningsfunksjoner. Blant annet har det en 7,9-tommers berøringsskjerm og to integrerte SD-kortlesere med en kapasitet på inntil 32 GB hver. DVD-skifteren spiller ikke bare av musikk i MP3- og AAC-format, men kan også brukes til avspilling av filmer i AVI-format. De vises på den store skjermen som kan brukes mens bilen står i ro. Den digitale radioen gir deg tilgang til et mye større utvalg av programmer, uavbrutt mottak og fantastisk lydkvalitet med en utgangseffekt på 4 x 20 watt. Harddisken på 60 GB har et minne på 18 GB til mediedata i tillegg til kartdataene for navigasjonen.

Kartoppdatering av ditt navigasjonssystem

Last ned og oppdatere ditt Discover Pro navigasjonssystem.
Volkswagen navigasjonssystem Discover Pro

3D kart vises lett og tydelig på “Discover Pro” navigasjonnsystemets 20.3 cm (8") touchscreen skjerm.

For å forsikre deg om at kartverket til din “Discover Pro” inneholder siste data anbefaler vi at du oppdaterer jevnlig. Nye data blir vanligvis tilgjengelig fra november.

Klikk på "Last ned" linken og følg instruksjonene som tar deg gjennom oppdateringsprosessen.

Last ned og oppdater ditt Discover Media navigasjonssystem.
Volkswagen navigasjonssystem Discover media

Funksjonene i “Discover Media” navigasjonssystemet kan enkelt betjenes via den 16.5 cm (6.5") touchscreen skjermen med fargesdisplay og sensorteknologi.

For å være sikker på at kartdata for ditt “Discover Media” inneholder nye data anbefaler vi at du oppdaterer jevnlig. Nye kartdata oppdateres vanligvis i November.

Her kan du oppdatere navigasjonsdata for ditt “Discover Media” system. Klikk på download linken og følg guiden for oppdatering. Merk: du kan også kjøpe et SD-kort med siste oppdatering hos din Volkswagen-forhandler.