VW Golf R-Line sett forfra

Fem gode grunner til å velge Volkswagen

Når du setter deg bak rattet på en Volkswagen, kan du være trygg på at vi har deg dekket.

Når du setter deg bak rattet på en Volkswagen, kan du være trygg på at vi har deg dekket.

VW Volkswagen Touareg R ladbar hybrid kjørende på en landevei

Du finner alltid riktig bil for deg

Volkswagen har biler i nær sagt alle størrelser og prisklasser, med et vidt spekter av egenskaper – fra lille og lettkjørte elektriske e-up! Range til flaggskipet Touareg. Vi har elektriske biler, ladbare hybrider og effektive bensin- og dieselmotorer med lave utslipp. Ikke minst vil du få god veiledning hos din Volkswagen-forhandler om hvilken av våre modeller som passer best til deg og ditt bruksmønster.

Se våre bilmodeller

VW Volkswagen trygghet på veien

Teamet

Vi er med deg. Når du velger Volkswagen, blir du en del av verdens største bilteam. Ser du vår logo på veggen, vet du at du får ekspertisen du trenger – uansett hvor du er i verden. Alle Volkswagens servicepartnere har tilgang til den teknologien som skal til for å serve din bil best mulig.

Volkswagen-teamet er også tilgjengelig gjennom nettjenesten Bilhold ­– som også er tilgjengelig som app til iPhone og Android. Her får du full oversikt over servicebehov og historikk, du får gode vedlikeholdsråd og kan bestille servicetime direkte. Du får også svar på hva en varsellampe betyr. Er du uheldig langs landeveien, får du informasjon og gode råd om hva du bør gjøre – rett fra mobilen.

En kvinne stiger ut av døren på VW Volkswagen Tiguan SUV

Tryggheten

Du merker det hver gang du lukker døra, og opplever det når det virkelig trengs: Volkswagen er «hel ved», og blant verdens sikreste biler. Vi er også ledende på å utvikle nye førerassistentsystemer, som benytter avansert teknologi for å unngå ulykker. Ved for eksempel et illebefinnende bak rattet, vil en ny Volkswagen1) registrere det, og automatisk bremse opp bilen til stillestående og tilkalle hjelp.

Om uhellet er ute, er det også godt å vite at din Volkswagen har en 24-timers mobilitetsgaranti. Her får du veihjelp over store deler av Europa, og overnatting eller leiebil ved behov. Det er bare å ringe (+47) 915 04 444, så hjelper vi deg – 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Mobilitetsgarantien gjelder så sant bilen har fulgt service som foreskrevet, også etter at nybilgarantien på 5 år/100 000 km er gått ut (tilgjengelig for biler fra 1986).

VW Volkswagen stemmestyring

Smart som telefonen din

Volkswagens nye modeller har integrert SIM-kort (eSIM), og er om ønskelig alltid online. Eldre modeller kan også få denne funksjonaliteten med en «CarStick». Det åpner opp for en hel verden av smarte muligheter – akkurat som på telefonen din. Med online-tjenestene fra We Connect kan du for eksempel motta trafikkinformasjon i sanntid for å unngå kø og stress, du kan strømme fra medietjenester, og du kan ha dine personlige preferanser for innstilling av alt fra førersetet til radiokanaler lagret i skyen.

Hverdagsglede

Hverdagsglede VW Volkswagen

En Volkswagen har det lille ekstra, med godt design og en solid kvalitetsfølelse du kan kjenne på hver gang du setter deg inn. Den logiske betjeningen sørger for at alt er akkurat der du forventer å finne det. Og komforten og tryggheten du opplever når du kjører den, gjør at du aldri er i tvil om at du kjører en Volkswagen.

Det finnes også mange andre gode grunner til hvorfor du bør velge Volkswagen, og flere av dem er personlige: Når du først har funnet din Volkswagen-modell, kan du nemlig tilpasse den til deg og dine behov.

Det viktigste poenget her er uansett summen av alt dette – det er denne helheten som gjør oss til Volkswagen.

Nyttige snarveier