vw våre elbiler 2022

Våre elbiler i 2022

Vi tilbyr i dag 6 elbiler for ulike behov med lang elektrisk rekkevidde.

Vi tilbyr i dag 6 elbiler for ulike behov med lang elektrisk rekkevidde.

Elbiler fra Volkswagen du kan bestille i dag

vw id3 elbil
ID.3

Kompakt elbil med stor plass. En perfekt bil for hverdagsbruk eller på lengre turer med en elektrisk rekkevidde på inntil 533 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet. 

Utforsk ID.3

Bygg din ID.3Opens an external link

Prøvekjør ID.3Opens an external link

vw id4 gtx
ID.4 GTX 4MOTION

Sportslig og eksklusiv SUV med firehjulstrekk og to motorer med elektrisk rekkevidde på inntil 496 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.4 GTX 4MOTION

Bygg din ID.4 GTX 4MOTIONOpens an external link

Prøvekjør ID.4 GTX 4MOTIONOpens an external link

vw id4 suv
ID.4

Neste generasjon familie-SUV med en elektrisk rekkevidde på inntil 529 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.4

Bygg din ID.4Opens an external link

Prøvekjør ID.4Opens an external link

vw id5 gtx suv
ID.5 GTX 4MOTION

Sportslig og elegant SUV coupè med unike detaljer, elektrrisk rekkevidde på inntil 509 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.5 GTX 4MOTION

Bygg ID.5 GTX 4MOTIONOpens an external link

Prøvekjør ID.5 GTX 4MOTIONOpens an external link

vw id5 suv
ID.5

Elegant og progressiv SUV med den stilrene silhuetten til en coupé med elektrisk rekkevidde på inntil 533 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.5

Bygg ID.5Opens an external link

Prøvekjør ID.5Opens an external link

vw id buzz elbil
ID. Buzz

Vår største elbil med god plass og generøs takhøyde sammenliknet med en SUV. Elektrisk rekkevidde på inntil 418 km1, 5 seter, tohjulstrekk og opptil 1.121 l bagasjeromsvolum.

Volkswagen Nyttekjøretøy

Våre elvarebilmodeller

Volkswagen Nyttekjøretøy

Våre elvarebilmodeller

vw e-Crafter elvarebil

Vi tilbyr ulike og unike elvarebilmodeller for bedrifter som ønsker å kjøre utslippsfritt. Klikk deg videre for å lese mer om hva vi har for salg hos forhandler og hva som kommer i fremtiden!

Konseptbiler

Konseptbilene i ID.-familien tilbyr alt du kan forvente av elektrisk mobilitet i fremtiden; De er elektriske, strømgjerrige, har lang rekkevidde og tilbyr fleksible løsninger for familier med stort plassbehov. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på elbilene i ID.-familien

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Oppgitt rekkevidde gjelder for ID. Buzz Pro og er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre for ID. Buzz Pro med 5-seter, med norsk utstyr og med 82 kWh (77 Netto) batteri. Rekkevidde blandet kjøring: inntil 418 km. Rekkevidde bykjøring inntil 570 km. Gjennomsnittlig kWh (77 Netto) batteriforbruk: 20,8 kWh/100 km. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.