vw våre elbiler 2022

Våre elbiler i 2022

Vi tilbyr i dag 6 elbiler for ulike behov med rekkevidde på inntil 513 km.

Vi tilbyr i dag 6 elbiler for ulike behov med rekkevidde på inntil 513 km.

Elbiler fra Volkswagen du kan kjøpe i dag

vw id3 elbil kings red metallic
ID.3

Kompakt elbil med stor plass. En perfekt bil for hverdagsbruk eller på lengre turer med en elektrisk rekkevidde på inntil 412 km og inntil 120 kW (DC) ladehastighet. 

Utforsk ID.3

Bygg din ID.3Opens an external link

Prøvekjør ID.3Opens an external link

VW ID.4 GTX SUV
ID.4 GTX

Sportslig SUV med firehjulstrekk og to motorer med elektrisk rekkevidde på inntil 478 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.4 GTX

Bygg din ID.4 GTXOpens an external link

Prøvekjør ID.4 GTXOpens an external link

VW Volkswagen ID4 Max elbil SUV Glacier White
ID.4

Neste generasjon familie-SUV med en elektrisk rekkevidde på inntil 513 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.4

Bygg din ID.4Opens an external link

Prøvekjør ID.4Opens an external link

VW ID5 GTX SUV coupè
ID.5 GTX

Sportslig og elegant SUV coupè med unike detaljer, elektrrisk rekkevidde på inntil 487 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.5 GTX

Bygg ID.5 GTXOpens an external link

VW ID5 SUV coupè
ID.5

Elegant og progressiv SUV med den stilrene silhuetten til en coupé med elektrisk rekkevidde på inntil 513 km og inntil 135 kW (DC) ladehastighet.

Utforsk ID.5

Bygg ID.5Opens an external link

Volkswagen Nyttekjøretøy

Våre elvarebilmodeller

Volkswagen Nyttekjøretøy

Våre elvarebilmodeller

vw e-Crafter elvarebil

Vi tilbyr ulike og unike elvarebilmodeller for bedrifter som ønsker å kjøre utslippsfritt. Klikk deg videre for å lese mer om hva vi har for salg hos forhandler og hva som kommer i fremtiden!

Kommer snart

ID. Buzz-modellene

Vi utvider ID.-familien nok en gang og vekker ikonet til live med ID. Buzz-modellene ID. Buzz elbil og ID. Buzz Cargo elvarebil! Salgsstart og prisslipp for Norge er våren 2022.

Konseptbiler fra Volkswagen

Konseptbiler. Elbil for alle

Konseptbilene i ID.-familien tilbyr alt du kan forvente av elektrisk mobilitet i fremtiden; De er elektriske, strømgjerrige, har lang rekkevidde og tilbyr fleksible løsninger for familier med stort plassbehov. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på elbilene i ID.-familien

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.