vw id4 id drivers club

Volkswagen
ID. Drivers Club

Kun for ID.-sjåfører

Kun for ID.-sjåfører

ID. Drivers Club: Møtestedet for ID.-sjåfører

Et elektrisk fellesskap

Med ID.3 eller ID.4 har du ikke bare valgt en bærekraftig elbil for fremtiden, du får også tilgang til den eksklusive ID. Drivers Club. I en lukket Facebook-gruppe kan du møte andre ID.-sjåfører fra hele Europa. I ID. Drivers Club kan du dele erfaringer, diskutere fremtidens elbiler, gi tilbakemeldinger og stille spørsmål direkte til Volkswagen.

Bli med i elbilgruppen

Å bli medlem av ID. Drivers Club på Facebook er nesten like enkelt som å lade batteriet på din elbil. Bare klikk på lenken nedenfor, logg inn og legg inn understellsnummeret (VIN) som du finner i vognkortet, i infotainmentsystemet under «innstillinger» eller nederst på høyre side i frontruten til din elbil. Vi gleder oss til å treffe deg!

ID.-proffene seg imellom

Siden du allerede eier en ID.3, ID.4 eller ID.4 GTX, vet du allerede mye om den nye elbilen din, men vet du alt? Få eksklusiv informasjon om ID.3, ID.4 og ID.4 GTX fra Volkswagens egne eksperter, møt andre ID.-eiere, og få svar på det du ønsker å vite. 

ID.-arrangementer: Elektrisk stemning

Vil du engasjere deg enda mer? Bli med på våre arrangementer som feirer en mer bærekraftig fremtid med elbiler. Du finner fremtidige ID.-arrangementer på Instagram og Facebook.

Bli med i ID. Drivers Club!

Del erfaringene dine med ID.3, ID.4 eller ID.4 GTX, og utvid elbilhorisonten i vår private Facebook-gruppe.

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.