vw id life sett skrått bakfra

ID. LIFE
Mer enn bare en elbil

Den hittil minste elbilen i ID.-familien, ID. LIFE, er laget med stort fokus på bærekraft. Den er en nytolkning av en crossover, med klare linjer.

Den hittil minste elbilen i ID.-familien, ID. LIFE, er laget med stort fokus på bærekraft. Den er en nytolkning av en crossover, med klare linjer.

Bærekraftig for fremtiden

Vi har lagt stor vekt på bærekraft under utformingen av ID. LIFE. Karosseriet er lakkert med biobasert klarlakk ispedd blåfarget resirkulert treflis. Panseret og taket på ID. LIFE består av et luftfylt stoff som er laget av resirkulerte plastflasker. Det gir en unik design og bidrar også til å redusere bilens vekt. Også innvendig er det fokus på bærekraft med bruk av gjenvinnende materialer og FSC-sertifisert tre. Bilen har også dekk med en høy andel fornybare råstoffer som naturgummi og risskall. Konseptbilen ID. LIFE er en stillegående elbil helt uten utslipp av klimagasser på veien.

Interiør: Innovativ, komfortabel og fleksibel

Ratt med berøringspanel i vw id life

Ved hjelp av et kamera gjenkjenner ID. LIFE deg når du setter deg bak rattet. De tradisjonelle speilene og bryterne er erstattet med kameraer, displayer og berøringspaneler, og du kan styre mange funksjoner i bilen med smarttelefonen. Dette er en elbil som kan mer enn å frakte deg fra A til B. Du kan enkelt justere seteposisjonen og gjøre om kupeen til oppholdsrom eller soveplass. Infotainmentsystemet i konseptbilen ID. LIFE har en integrert spillkonsoll, projektor og filmlerret til glede for alle gamere og seriejunkier. Da er det ikke noe problem å få tiden til å gå mens bilen lades ved en hurtigladestasjon.

Eksteriør: Minimalistisk, kompakt og tidløs 

ID. LIFE har en tidløs design med kraftige proporsjoner og skarpe linjer. Karosseriet har en ren utforming helt uten dekor og speiler. ID. LIFE er den første ID.-modellen med elektrisk forhjulsdrift. Det gir stor fleksibilitet og god plass til både passasjerer og bagasje. Taket i luftfylt stoff med rutemønster er festet til karosseriet med glidelåser og kan enkelt tas av. ID. LIFE gir deg mange tilpasningsmuligheter, og ikke minst: vind i håret.

vw id life elbil sett forfra
En kvinne i og en mann utenfor vw id life

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.-familien

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om fremtidens elektriske familie fra Volkswagen.

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.