VW Golf GTE eHybrid ladbar hybrid

Finn din ladbar hybrid

Bensinmotor + elmotor = sant. Det beste fra to verdener.

En elmotor som er perfekt for lokalkjøring i byen og en TSI-bensinmotor som gjør de lengre turene komfortable uten rekkeviddeangst. Med et trykk på knappen merket «GTE» og du kombinerer det beste fra to verdener. Da henter bilen ut kraften fra begge motorer, og gir et godt fraspark med ekstra høyt dreiemoment. 

Fordeler ved å velge ladbar hybrid

  1. Bedre ytelse og kjørekomfort
  2. Sportsligere kjøreopplevelse
  3. Elektrisk kjøring i hverdagen gir lavere drivstofforbruk
  4. Kjør smart, kjør lenger og spar penger med smart utnyttelse av bremseenergien

Våre ladbare hybrider

VW Golf Style eHybrid

Golf eHybrid

Høy ytelse med sportslige ambisjoner og lavt forbruk. Gode og sportslige kjøreopplevelser er standard i Golf Style eHybrid og Golf GTE med 40% lengre elektrisk rekkevidde på inntil 68 km. 
VW Tiguan eHybrid ladbar hybrid SUV

Tiguan eHybrid

Ladbar SUV med høy bakkeklaring og stor plass med inntil 49 km elektrisk rekkevidde. En gjennomsnittlig daglig kjørelengde som er tilstrekkelig for svært mange. eHybrid ladbar hybrid er et motoralternativ som kan velges i utstyrsversjonene Life, Elegance og R-Line når du bygger bil.
VW Touareg R eHybrid ladbar hybrid SUV

Touareg Elegance og R eHybrid 

Elegant, nesten lydløs, uten utslipp – og samtidig kraftfull og dynamisk. Flaggskipet til Volkswagen elektrifiseres i utstyrsversjonene Elegance eHybrid og R. De ladbare ustyrsversjonene av Touareg er de kraftigste Volkswagen-modellene hittil med opptil 462 hk og inntil 51 km rekkevidde. 

Bildet viser en mann som lader den nye Volkswagen T7 Multivan ehybrid ladbar hybrid i orange og grå lakk

Multivan eHybrid

For første gang tilbys nå den folkekjære Multivan som ladbar hybrid. Den nye Multivan eHybrid blir uten tvil vår aller største ladbare hybrid med god plass til storfamilien, venner, sportsutstyr, småmøbler og flytteesker. Vi kan love deg enda mer fleksibilitet og enda større romfølelse enn noen gang tidligere, blant annet takket være nye seteløsninger, nytt skinnesystem og den nye MQB-plattformen. Nysgjerrig? Klikk deg videre da vel og les mer!

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.