vw id2 all elbil

ID. 2all

1.
Konseptbil.

Høydepunkter ID. 2all konseptbil

 • Startpris på 25 000 euro i Tyskland
 • 0-100 km/t på mindre enn 7 sekunder
 • Produseres fra 2025
 • Rask lading. Kan lade batteriet fra 10-80% på ca 20 minutter
 • Rekkevidde på inntil 450 km
 • En liten og kompakt småbil, med forhjulstrekk.
 • På størrelse med en Polo, romslig som en Golf
vw id2 all
vw id2 all elbil

Mye tilgjengelig utstyr, større cockpit-skjerm og ny menystruktur

vw id2 all interiør

Produksjonsversjonen av ID. 2all blir tilgjengelig med en rekke innovasjoner som vi kjenner fra ID.-familien. Dette inkluderer den nyeste versjonen av Travel Assist, som tilrettelegger for delvis automatisert kjøring.

Høydepunkter utstyr

 • IQ.LIGHT LED-matrix frontlykter og 3D LED-baklykter med horisontal LED-stripe
 • Parkeringsassistent Park Assist Plus med minnefunksjon
 • ID.Light (intuitive lyssignaler for føreren)
 • Elektriske seter med massasjefunksjon
 • Et stort panoramasoltak skaper en ekstra feel-good-atmosfære i interiøret
 • 12,9" infotainmentskjerm med ny menystruktur, berøringsskjerm og separat kontrollpanel for klimaanlegg med opplyste knapper
 • 10,9" digital cockpit-skjerm
 • Head-up Display

Videreutviklet elbil-plattform

Produksjonsversjonen av ID. 2all skal bygges på plattformen Volkswagen kaller MEB Entry. Det er en videreutvikling av MEB-plattformen som dagens ID.-familie bygges på.

Konseptbilen er 4 050 mm lang, som er noen få centimeter lenger enn Polo. Akselavstanden er på 2600 mm. Bagasjerommet har en kapasitet på 440 liter, og de nedfellbare passasjerseteryggene gir et sammenhengende lasteområde på 2,20 meter. Det er ytterligere et oppbevaringsrom med en kapasitet på 50 liter under baksetet, som kan slås sammen i en enkel bevegelse.

Den kraftige 166 kW / 226 hk elektriske motoren til Volkswagen, er integrert i og driver forakselen, slik at kjøretøyet kan akselerere fra 0 til 100 km/t på mindre enn 7 sekunder.

Beregnet WLTP-rekkevidde vil være inntil 450 km. På hurtigladestasjoner kan batteriet lades fra 10 til 80 prosent på cirka 20 min.

Elektrisk nyhetsbrev

Motta siste nytt om ID. 2all og resten av ID.-familien.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.