Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION sett forfra

ID. SPACE VIZZION
Fremtidens Stasjonsvogn

Konstruert for enestående ytelser

Elbilen ID. SPACE VIZZION er fremtidens stasjonsvogn fra Volkswagen. Konsept-elbilen har en smart konstruksjon med perfekt aerodynamikk og avansert teknologi som gir enestående ytelser. Den gir en forsmak på en helt ny bilklasse innenfor elbil-segmentet som setter standarden for fremtiden.

Den utvendige designen til Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION

Utvendig design

Den markante profilen til ID. SPACE VIZZION bidrar til redusert luftmotstand og spreke ytelser. Den aerodynamiske utformingen gir en luftmotstandskoeffisient på 0,24 og en rekkevidde på inntil 590 km (WLTP). De spesialkonstruerte åpningene for luftgjennomstrømning i den markante fronten fører vinden bakover på en optimal måte og fremhever samtidig stasjonsvognens progressive design. 

Digital Cockpit i Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION

Digital Cockpit

I ID. SPACE VIZZION er det klassiske kombiinstrumentet erstattet med et innovativt AR Head-up-Display. Det projekterer viktig informasjon i førerens synsfelt. I tillegg er bilen utstyrt med et mini-display som gir rask oversikt over den viktigste informasjonen. Alt er intuitivt og digitalt.  ID.Light interaktiv ambientebelysning mellom A-stolpene kommuniserer og loser føreren trygt gjennom trafikken. Infotainmentsskjermen er en 15,6-tommers berøringsskjerm.

Kupeen i Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION

Innvendig design

Som navnet antyder er det usedvanlig stor plass i konsept-elbilen ID. SPACE VIZZION. Det er brukt nyskapende materialer av høy kvalitet som er produsert av bærekraftige materialer, for eksempel fra produksjon av eplejus. ID. SPACE VIZZION er innovativ på alle måter og skaper høye forventninger til den serieproduserte modellen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på ID.-familien

Bli regelmessig oppdatert på informasjon om fremtidens elektriske familie fra Volkswagen.

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.