vw id5 ionity lyn og hurtiglading

IONITY

Framtidens hurtiglade-nettverk over hele Europa.

Framtidens hurtiglade-nettverk over hele Europa.

1 500+ ladestasjoner

IONITY er et samarbeid mellom Volkswagen Group mellom Audi, Mini Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Hyundai, KIA og Ford. Ladenettverket skal i første omgang dekke hovedveiene mellom de største byene.

Betaling og lokasjoner

Ved lading på en av IONITY sine ladestasjoner kan du velge mellom flere betalingsløsninger og abonnenter. Du kan blant annet bruke: 

Du kan også registrere ladebrikken fra elbilforeningenOpens an external link hos Circle KOpens an external link ved lading hos IONITY. 

vw we charge ladekort til ladestasjon

Med IONITY kjører du helt problemfritt rundt i Norge, Sverige, Danmark og Europa . I dag kan man kjøre fra Oslo til Trondheim med ca en 20 minutters lading ved en IONITY lynladestasjon for å nå frem til Trondheim. De nye lynladerne har en kapasitet på inntil 350 kW. Det er ventet at lynladestasjonene fra IONITY vil revolusjonere elbilenes effektivitet og rekkevidde, og bidra til å eliminere de begrensningene som elbiler tidligere har hatt med tanke på langdistansekjøring.

vw we charge ladestasjoner ionity

Bilferie i Norge og Europa

Ved lange turer på mer enn 300 km er det nyttig å ha lynladenettverket som gjør det enkelt å reise også lengre avstander. Eiere av elbilene i ID.-familien vil altså kunne reise på en helelektrisk langtur over hele Europa. Målet til IONITY er at man skal kunne kjøre mellom de store byene i Norge, i tillegg til større byer i Skandinavia og resten av Europa. 

Les mer om IONITYOpens an external link

ID.-familien fra Volkswagen

Bestill prøvekjøring, eller bygg din drømmebil?

ID.-familien fra Volkswagen

Bestill prøvekjøring, eller bygg din drømmebil?

vw id3 elbil

Ta en nærmere titt på ID.-familien. Bestill prøvekjøring hos en av våre forhandlere, eller bygg din drømmebil i vår konfigurator. 

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.