Finansiering til din Volkswagen

Velg riktig finansiering til din neste Volkswagen.

Når du skal velge ny bil kan det være vanskelig å vite om du skal kjøpe, låne eller lease bilen. Burde du låne istedenfor å lease? Hva er forskjellene mellom billån og leasing? Hvilket finansieringsbehov dekker ditt behov? Vi har forsøkt å gjøre det enklere for deg å velge riktig finansiering i tabellen under. 

Har du spørsmål? Våre bilforhandlere hjelper deg med å velge riktig bil og finansiering. 

Finn og kontakt forhandlerOpens an external link

Forskjeller mellom leasing og lån

<b>Forskjeller</b> mellom leasing og lån

Finansiering

Volkswagen Billån

Volkswagen Leasing

Løpetid

1-10 år

3-4 år

Eieform

Eie

Leie

Egenkapital

0-35%

-

Startleie

-

Min 10%

Månedsbeløp

Beregnes ut fra lånebehov, løpetid og rente

Beregnes ut fra bilpris, startleie, kjørelengde, restverdi, rente og løpetid

Serviceavtale

Kan ikke inkluderes i månedspris

Kan inkluderes i månedspris

Bilforsikring

Kan ikke inkluderes i månedspris

Kan inkluderes i månedspris

Tidligavvikling*

Ja

Ja, men det vil påløpe kostnader i hht. avtalevilkår

Kjørelengde

Ubegrenset

Ved oppstart avtales en total kjørelengde for hele perioden. Kjører du lenger enn avtalt, påløper det en kostnad pr km på kilometerne over avtalt kjørelengde

Unormal slitasje

Ingen begrensning

Det påløper en kostnad for eventuell slitasje utover det normale

Volkswagen Billån

1-10 år

Volkswagen Leasing

3-4 år

*Det å si opp avtalen før kontraktstiden går ut.

Vil du bli kontaktet av en forhandler?

Våre bilforhandlere hjelper deg med å velge riktig bil og finansiering.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.