billån finansiering vw

Billån gjennom Volkswagen

Gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services kan du søke billån eller innbyttelån for å finansiere din nybil eller bruktbil.

Fordeler med billån gjennom Volkswagen

Fordeler med billån gjennom Volkswagen

vw billån finansiering nedbetaling

Med Volkswagen Billån tilbyr vi lånefinansiering med løpetid på inntil 10 år og fleksible nedbetalingsordninger. I tillegg kan vi tilby:

Billån med 100 prosent finansiering.
Billånets månedsbeløp kan tilpasses ditt behov.
Du kjøper ny bil og får billån på ett sted – hos din Volkswagen bilforhandler.
Billån med restgjeld til næringskunder.
Det er ingen bindingstid på lån.
Tilpasset løsning for den som kjører mye.
Ved kjøp av vår finansiering hos forhandler er våre betingelser: Nominell rente pt 4,65% ved 35% egenkapital, etableringsgebyr kr 4240,- og termingebyr kr 85,-.

Lånekalkulator

Prøv kalkulatoren hos vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services

Innbyttelån

Volkswagen Financial Services tilbyr deg som vurderer å kjøpe en Volkswagen personbil en ny måte å eie bilen på. Du eier bilen, men kan levere den tilbake etter fire år til en garantert innbyttesum. 

Lån med garantert innbyttepris

For deg betyr det at du kjøper bilen i dag og har reduserte månedlige betalinger sammenlignet med et vanlig billån de fire første årene av kontrakstiden. Vi garanterer en minimum innbyttepris, som gjør at du slipper å tenke på bruktbilpriser ved salg/innbytte.

Etter fire år har du følgende muligheter:

 1. Vi kjøper tilbake bilen din
 2. Fortsette på lånet, til en noe høyere månedspris
 3. Innfri lånet

Hvorfor bør du velge Innbyttelån?

 • Lånet er fleksibelt og kan løses inn når som helst
 • Vi garanterer en minimum innbyttepris på bilen etter fire år
 • Kontraktstid mellom fire og syv år og inntil 100 prosent finansiering
 • Det positive og enkle fra leasing og friheten fra lån
 • Reduserte månedlige betalinger de første fire årene
 • Lånet betales i takt med verdifallet på bilen, ned til estimert innbytteverdi
 • Valgfriheten etter fire år

Valget er ditt!

Les mer: Forskjeller mellom innbyttelån, billån og leasing

Er du næringskunde? 

Det er opp til deg om du ønsker lån med restgjeld til forfall ved avtaleperiodens utløp, eller å fullstendig betale ned billånet gjennom de månedlige innbetalingene. Høy kontantandel gir lavere rente. Det er viktig å huske å tilpasse nedbetalingen i henhold til bilens verdifall. Ønskes billån gjennom bedrift får bedriften fleksibilitet til å kjøpe og selge biler akkurat når man selv ønsker, da det er bedriften som eier bilen. 

billån finansiering vw næringskunder
Ofte stilte spørsmål – billån

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.