To personer står inntil en vegg og holder en smarttelefon i hånda

Leasing av firmabil

Vi har ulike tilbud innen bilfinansiering som vi tilbyr næringskunder i samarbeid med våre Volkswagen bilforhandlere.

Vi har ulike tilbud innen bilfinansiering som vi tilbyr næringskunder i samarbeid med våre Volkswagen bilforhandlere.

Leasing av firmabil hos Volkswagen

Ønsker du ikke å binde opp egenkapital i bilen er Volkswagen Leasing et godt finansieringsprodukt for din bedrift.

Når du leaser firmabil hos Volkswagen Financial Services kjøper vi bilen hos en av våre egne Volkswagen bilforhandlere. Dernest leier vi ut bilen til din bedrift. Vår sikkerhet ligger i bilen, mens din bedrift disponerer bilen mot et månedsbeløp beregnet ut fra bilens verdi, leieperiodens varighet og beregnet kjørelengde.

Ønsker du mer informasjon om billån og leasing? Kontakt en av våre bilforhandlere som kan hjelpe deg.

Finn og kontakt forhandler

Fordeler med leasing av firmabil 

Fordeler med leasing av firmabil 

vw id4 firmabil
Bedriften betaler månedsleie istedet for å binde opp egenkapital i billån.
Ingen bruktbil til besvær. Når leieperioden tar slutt, returneres bilen, og det tas ut en ny bil dersom det er ønskelig.
Full bruksrett på bilen i avtaleperioden.
Minimumsperiode for leasing er 36 mnd.
Leasingleien inkl mva, utgiftsføres i takt med verdifallet på bilen.

Biladministrasjon av firmabiler gjennom Fleetweb

For deg med 10 biler eller flere kan Volkswagen Financial Services tilby sitt eget program for biladministrasjon som hjelper til med å holde orden på bilparken. Gjennom Fleetweb får bilansvarlig enkelt oversikt over bilparkens kjørte kilometer, antall fylte liter drivstoff og terminering av de ulike kontraktene. Bruk av Fleetweb forutsetter at kunden har drivstoffkort gjennom Volkswagen Financial Services på hver enkelt bil i parken.

Skreddersydde avviksrapporter

Fleetweb sender automatisk genererte rapporter og gir muligheten til å se mer detaljert på alle kostnader. Helt unikt for dette systemet er at kunden selv definerer hvilke avvik som skal rapporteres. Dette hjelper til å sikre en optimal drift av egen bilpark.

Eksportér ønskede data

Alle data er lett kontrollerbare, og hjelper til med optimalisering av bilparken. Rapporter kan tas ut ned på sjåførnivå, samt gjøre egne uttrekk i excel eller pdf. Alle rapporter kan settes opp som automatisk, månedlig utsendelse på e-post.

Les mer om biladministrasjon av firmabil

Fordeler med Fleetweb

Fordeler med Fleetweb

to personer ser på en smarttelefonen mens de lener seg inn mot en vegg
Alle bilkostnader samlet på en faktura.
Alle storkunder får en fast kontaktperson.
 Forutsigbarhet - kun fakturering av reelle kostnader.
Hjelp til å utvikle en intern firmabilpolicy.
Rabattavtaler og kort fra Cirkle K, Shell og Esso.
Ofte stilte spørsmål – firmabil

Dersom du lurer på noe om leasing av firmabil håper vi du finner svar under. Dersom du ikke finner det du leter etter kan du kontakte din bilforhandler. 

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.