vw id space vizzion
1
1.
Konseptbil.

ID. SPACE VIZZION
Fremtidens Stasjonsvogn

Konstruert for enestående ytelser

Konseptbilen ID. SPACE VIZZION er fremtidens stasjonsvogn fra Volkswagen. Konsept-elbilen har en smart konstruksjon med perfekt aerodynamikk og avansert teknologi som gir enestående ytelser. Den gir en forsmak på en helt ny bilklasse innenfor elbil-segmentet som setter standarden for fremtiden.

Den utvendige designen til Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION
Utvendig design

Den markante profilen til ID. SPACE VIZZION bidrar til redusert luftmotstand og spreke ytelser. Den aerodynamiske utformingen gir en luftmotstandskoeffisient på 0,24 og en rekkevidde på inntil 590 km (WLTP). De spesialkonstruerte åpningene for luftgjennomstrømning i den markante fronten fører vinden bakover på en optimal måte og fremhever samtidig stasjonsvognens progressive design. 

Digital Cockpit i Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION

Digital Cockpit

I ID. SPACE VIZZION er det klassiske kombiinstrumentet erstattet med et innovativt AR Head-up Display. Det projekterer viktig informasjon i førerens synsfelt. I tillegg er bilen utstyrt med et mini-display som gir rask oversikt over den viktigste informasjonen. Alt er intuitivt og digitalt.  ID.Light interaktiv ambientebelysning mellom A-stolpene kommuniserer og loser føreren trygt gjennom trafikken. Infotainmentsskjermen er en 15,6-tommers berøringsskjerm.

Kupeen i Volkswagen VW ID. SPACE VIZZION

Innvendig design

Som navnet antyder er det usedvanlig stor plass i konsept-elbilen ID. SPACE VIZZION. Det er brukt nyskapende materialer av høy kvalitet som er produsert av bærekraftige materialer, for eksempel fra produksjon av eplejus. ID. SPACE VIZZION er innovativ på alle måter og skaper høye forventninger til den serieproduserte modellen.