2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53
Volkswagen lease bil privat

Slik leaser du din nye bil privat

Leasing av bil blir stadig mer populært. Visste du at 1 av 5 privatpersoner leaser sin nye bil? Leasing er altså ikke lenger kun for firmaer, og det er ingen tvil om at privatleasing passer for mange. Leasing gir både et enklere bilhold, færre bekymringer og forutsigbar biløkonomi. Finn ut mer om hvordan du kan lease din nye Volkswagen.

Leasing passer for deg som ønsker å bytte bil regelmessig, verdsetter forutsigbarhet og som vil slippe bekymringene rundt salg av bil. Har du spørsmål, så ta gjerne kontakt med en selger hos en av våre forhandlere. Da kan dere sammen gå igjennom ditt bilbehov for å finne riktig finansiering for deg.

Det er mange fordeler med privatleasing. Bilen er helt ny og leveres med Mobilitetsgaranteri, som betyr at du får hjelp ved driftsstans. Du har full bruksrett på bilen, men binder ikke opp egenkapital fordi du ikke eier bilen selv. I tillegg er månedskostnadene forutsigbare, og du har ikke ansvar for bilens markedsverdi (salgspris) når avtalen slutter. Da leverer du bilen til forhandler, og slipper å selge bilen selv.

Når det gjelder det praktiske så gjøres noen leasingavtaler uten startleie, mens det vanlige er minimum 12,5 % startleie av total bilpris. Dette skal betales før du kan hente bilen. Startleie er et forskuddsbetalt engangsbeløp som inngår som en del av din totale betaling, men som ikke fordeles på månedsleien. Det vil si, velger du høy startleie vil du få lavere månedspris enn ved å velge lav startleie. Månedsleien beregnes ut fra startleiens størrelse, lengden på leasingavtalen, utstyr, kjørelengde og bilens antatte restverdi ved avtalens opphør. Etableringsgebyr og årsavgift (hel eller halv) betales i starten av leasingperioden. Eventuelle skader og overkjørte kilometer gjøres opp i forbindelse med innlevering av bil. 

Ta kontakt med din lokale forhandler for et tilbud på leasing. 

Hva vil det si å lease bil privat?

1 av 5 leaser ny bil. Sjekk om leasing er noe for deg.

Hadde det ikke vært deilig å ha mer forutsigbarhet hva gjelder månedlige utgifter på bil? Når du leaser bil trenger du heller ikke ta høyde for verditap og privat salg av bil senere. Dette er det vi som tar risikoen på. 

Innlevering av leasingbil.

Lær deg triksene for god behandling av din leasingbil slik at du unngår store kostnader ved innlevering etter endt leasingperiode.
Volkswagen innlevering av leasingbil spar penger

Ofte er det usikkerheten rundt innlevering av leasingbil og eventuelle kostnader i denne prosessen som gjør at enkelte heller velger å eie bil. 

Ikke vær redd for at det skal koste deg dyrt å levere inn bilen når leasingperioden er over. Følg våre råd og ta forholdsregler som går ut på å behandle bilen din godt, for å unngå de store kostnadene ved innlevering. Vi forteller deg om prosessen og hva du bør huske på når du skal lease en bil.