Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å bruke en annen nettleser. 

Følgende nettlesere støttes (laveste versjon installert):

Chrome (75)

Safari (12)

Firefox (68 - kun desktop) 

Edge (42 - kun desktop) 

Opera (55 - kun desktop)

Samsung IE (9.2 - kun mobil)

Par foran Volkswagen Polo

Innlevering av leasingbil

Når det gjenstår omkring tre måneder av leasingavtalen vil du bli kontaktet av Volkswagen Financial Services med praktisk informasjon rundt tilbakelevering og vurdering av leasingbilens tilstand og taksering. Taksering av leasingbilen kan gjøres hos valgfri forhandler, men må tilbakeleveres til forhandleren hvor bilen ble utlevert da det er de som har garantert for den og som har retten til å kjøpe bilen tilbake.

Dersom du har behandlet bilen pent og som din egen i leasingperioden kan du unngå helt å få ekstra kostnader ved innlevering av bilen. Er det derimot fremkommet skader som defineres som unormal slitasje, faktureres dette som egen kostnad på sluttfaktura.

Bransjestandard for taksering av leasingbil

Vi ønsker selvfølgelig at du skal oppleve innleveringen som trygg og forutsigbar. Derfor følger Volkswagen NAFs bransjestandard for taksering av bil. Taksten er en tilstandsrapport som definerer bilenes tilstand ut i fra hva som regnes som normal slitasje. Vi anbefaler at du behandler bilen godt og vedlikeholder den fortløpende. 

Nøytral tredjepart ved taksering

Volkswagen e-Golf i fart på en bro

Skulle du være uenig i de vurderinger som er gjort av din bilforhandler anbefaler vi at en nøytral tredjepart/takstmann (for eksempel NAF) vurderer saken. Det vil da være denne taksten som gjøres gjeldende ved tilbakelevering av bilen.

Før takstmann kan gjøre sin vurdering må du komme til enighet med din bilforhandler om hvilke forhold som ønskes vurdert. Kostnader knyttet til fremstilling for nøytral tredjepart faktureres leietaker. 

Huskeliste ved innlevering av leasingbil

01
Bilen skal være normalt rengjort inn- og utvendig
02
Fjern bombrikke
03
Utstyr som fulgte med bilen

Så fremt demontering av eget utstyr ikke gjør skade på bilen kan du selvsagt beholde dette.

04
Fullt nøkkelsett
05
Sommer- og vinterhjul
06
Servicehistorikk (signert/stemplet)
07
Alle originaldokumenter (eksempel: brukerhåndbok)
08
Skiboks, skipose, takstativ m.m.
09
Bilen skal leveres tilbake til samme forhandler hvor bilen ble utlevert

Bestillingstid på ny leasingbil

Husk at det ofte er bestillingstid på nye biler og at det derfor lønner seg å være ute i god tid ved bestilling av din neste bil. Våre forhandlere hjelper deg gjerne med dette. Innlevering etter avtalt tid vil faktureres per dag.