Lease elbil privat Volkswagen e-up! Range
Lease elbil privat Volkswagen e-up! Range
Lease elbil privat Volkswagen e-up! Range
Lease elbil privat Volkswagen e-up! Range

Lease elbil privat

Lease elbil privat

Det er gunstig å lease elbil fra Volkswagen da våre elbiler er fritatt for mva (25%) og engangsavgift. Engangsavgiften beregnes ut fra utslipp av CO2, NOx og vekt. Dette er vedtatt av stortinget å gjelde ut 2022. Dersom økonomien spiller en rolle for deg kan leasing av elbil være et spennende alternativ å vurdere. 

Kontakt forhandler om leasing av elbil

Dersom du ønsker å lease elbil kan du ta kontakt med en av våre bilforhandlere, som vil kunne søke om finansiering for deg umiddellbart.

Restverdi på elbilen

En kvinne sitter i førersetet i Volkswagen e-up! Range elbil og ser i kamera

Leasing av elbil fungerer på samme måte som leasing av en bil med forbrenningsmotor – du har full bruksrett i hele leasingperioden. Etter endt leasingperiode tar vi hånd om bruktbilen, og du kan hente din nye elbil hos din Volkswagen forhandler med ny leasingavtale.

Les mer: Slik tar du vare på bilen din

Når du leaser en elbil hos Volkswagenl fra Volkswagen Financial Services trenger du ikke å bekymre deg for bilens restverdi. Den er vårt ansvar, Med du må naturligvis ta godt vare på elbilen i leasingperioden.

 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her