VW ID4 GTX to motorer og firehjulstrekk tilbud på elbil SUV

1,99%1 rente på ID.4 GTX

Fram t.o.m. 30. september kan du sikre deg ny ID.4 GTX med lav rente og gunstig forsikring i 1 måned fra Volkswagen

ID.4 GTX er fremtidens familie-SUV med to motorer og firehjulstrekk sørger for sportslige kjøreegenskaper nesten uansett føreforhold. . Sportslig som en GTI og komfortabel som en SUV. ID.4 GTX er en spesialmodell med tilhørende eksteriør- og interiørelementer som skiller seg ut fra en vanlig ID.4.

Ved kjøp av ny ID.4 GTX tilbyr vi

1,99% rente

1,99%1 rente fra Volkswagen Financial Services.

Volkswagen Forsikring

Den konkurransedyktige og gunstige bilforsikringen Volkswagen Forsikring i 1 måned med på kjøpet.

ID.4 GTX

Inntil 2992 hk

77 kWt batterikapasitet

Rekkevidde inntil 4783 km

Pris fra kr 456 0004

Vilkår Volkswagen

1.
Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 2 724. Totalt kr 165 674. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er flytende og subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produktrente. Tilbudet gjelder frem til 30.09.2021.
2.
Maksimal effekt, i henhold til UN-GTR.21, kan oppnås maksimalt i 30 sekunder. Effekten som er tilgjengelig i individuellekjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur,lading / temperatur / status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet. For at maksimal effekt skal være tilgjengelig må høyvoltsbatteriet ha en batteritemperatur mellom 23 og 50 ° C og et batterinivå > 88%. Eventuelle avvik fra parameterne spesifisert ovenfor kan føre til redusert effekt og tilog med at maksimal effekt ikke er tilgjengelig. Til en viss grad kan batteritemperaturen indirekte påvirkes via klimastyring, ladenivået og andre parametere som kan stilles inn i kjøretøyet. Effekten som er tilgjengelig forøyeblikket, vises på effektmåleren. For å opprettholde høyvoltsbatteriets tilgjengelige kapasitet så langt det er mulig, anbefales det å sette et lademål på 80% for batteriet for daglig bruk (kan justeres til 100% f.eks. før langereiser).
3.
Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.
4.
Pris er inklusive frakt- og leveringsomkostninger, levert hos forhandler i Oslo. Strømforbruk blandet kjøring fra 18,4 kWt/100km. CO2-utslipp fra 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Kontakt din lokale forhandler for nærmere informasjon om leveringstid. Avbildet modell kan avvike fra standard. Tilbudet gjelder frem til 30.09.2021.
  • Avbildet modell kan avvike fra modellutvalg i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.