Volkswagen e-up! Range elbil kjører forbi en farget vegg
Volkswagen e-up! Range elbil kjører forbi en farget vegg
Volkswagen e-up! Range elbil kjører forbi en farget vegg

På jakt etter liten bil?

Volkswagen Polo parkert utenfor resturant

En liten bil er både lettere å manøvrere og parkere enn større biler, og passer veldig godt for familier som trenger en bybil eller en bil nummer to i tillegg til familiebilen. I tillegg er småbilene lettere med mindre motor og smalere dekk, som resulterer i lavere forbruk og lavere driftskostnader for deg som bileier. 

Småbilene har utviklet seg mye de siste årene. Nå har en liten bil både høy komfort og mange sikkerhetssystemer. Småbilene er utstyrt med innovativ sikkerhetsteknologi som skal forhindre ulykker, for eksempel antiskrenssystemer (ESP), kollisjonsvarselssystemer (Front-Assist) i tillegg til de nyeste innen passive sikkerhetssystemer. Den aller nyeste teknologien er dermed også tilgjengelig i de minste bilene med samme funksjonalitet som i de større bilene fra Volkswagen.

Småbilene har mange praktiske fortrinn, for eksempel er en liten bil mer smidig og lettkjørt enn større bilmodeller. Disse egenskapene er helt perfekte i bytrafikk med trange gater og små parkeringsplasser. En liten bil er mye enklere å parkere, og du vil bli overrasket over hvor mange steder bilen får plass.

Dagens småbiler kan skilte med svært god plassutnyttelse og fleksible løsninger, noe som gjør at bilene kan frakte større gjenstander enn det ser ut som fra utsiden. En annen praktisk fordel er at når bilen har en liten kupé, vil det ta kortere tid for klimaanlegget å kjøle ned bilen om sommeren eller varmes opp om vinteren.

Volkswagens minste biler

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her