2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24

Slik fungerer det å reservere bil hos Volkswagen

På grunn av stor etterspørsel etter våre kommende bilnyheter får du i enkelte tilfeller anledning til å foreta en reservasjon som gir deg prioritet i kø for produksjon når det åpnes for bestilling av bilen. For å sikre alle kunder lik mulighet til å reservere bilen er det kun du som kunde som kan reservere bil gjennom vårt system, ikke våre bilforhandlere. 

|  Reserver T-Roc

Ikke bindende for deg

Du kan når som helst trekke din reservasjon, så fremt det ikke er inngått en kjøpsavtale med forhandler. Du binder deg altså ikke til avtalen med mindre du bestiller bilen. Det kreves ikke depositum for å reservere bil.

Levering

Forventet produksjon og levering avhenger av type motorisering og valgt utstyr. Når de første leveransene er forventet til Norge står beskrevet på de respektive reservasjonssider, men vi kan dessverre ikke på nåværende tidspunkt være spesifikke på leveringstid. 

Vi vil bestille produksjon av bilen din basert på din plass i køen. Da leveringstid kan påvirkes av ulike forhold, som geografisk område for levering, utstyr du velger til bilen din og tilhørende produksjonstid, kan leveringstiden avvike fra din plass i køen.

Bestilling av bil når priser er offisielle

Denne muligheten for reservasjon gir deg en prioritert plass i kø for levering av bilen. Den utgjør ikke et kjøp eller en endelig bestilling med bekreftet leveringsdato. Din valgte forhandler vil kontakte deg når fabrikken åpner for bestilling av produksjon, utarbeide en kjøpskontrakt til signering og foreta en bestilling av bilen med ønsket utstyr.

Endre valgt forhandler

Vær oppmerksom på hvilken forhandler du reserverer bilen hos. Dersom du mot formodning skulle velge feil forhandler kan du klikke her for å gi oss beskjed om ditt fulle navn og hvilken forhandler du bytter fra og til.

Reserver den nye T-Roc.