VW Caddy Cargo varebil med Sortimo bilinnredning

Bilinnredning varebil
Volkswagen Nyttekjøretøy

Unikt konsept som sparer tid

Gjennom vårt unike "One Stop Shop-konsept" kan vi utlevere din nye varebil med fiks ferdig bilinnredning i varerommet. Du sparer tid og forholder deg kun til oss. Se videoOpens an external link som forklarer One Stop Shop steg for steg. Spørsmål? Finn og kontakt forhandler for en hyggelig bilprat!

Slik går du frem

Følg denne enkle oppskriften!

1
Bestill ny varebil hos din Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler
Først velger du ønsket varebilmodell og bestiller denne hos din nærmeste Nyttekjøretøy-forhandler. Vi tilbyr en rekke ulike varebilmodeller og du kan lese mer om de her;
Bildet viser tre håndverkere som står foran en Volkswagen Transporter Caddy Cargo og Craffter varebil i en brosteinsbelagt gate
2
Legg til yrkestilpasset bilinnredning - du velger merke
Samtidig som du bestiller ny varebil hos forhandler kan du også bestille bilinnredning skreddersydd for valgt varebilmodell.

Vi har valgt å samarbeide med leverandører vi mener kan levere de beste og tryggeste bilinnredningsløsningene for våre varebilmodeller.

Hos din forhandler kan du derfor bestille bilinnredning fra følgende leverandører;
Bildet viser Würth Sortimo Loyds Smartfloor logoer
3
Bestill bildekor om ønskelig

Har du behov for bildekor kan du også bestille dette gjennom forhandler. Våre flinke folk hos Møller Logistikk sørger da for at dette kommer på plass samtidig som varebilen din er inne for montering av bilinnredning. Smart ikke sant?

Bildet viser to blå Volkswagen Caddy med EDA Elektro Data bildekor som står parkert i Møller Logistikk monteringshall hvor det skal mionteres Würth bilinnredning
4
Len deg tilbake - vi fikser resten!

Når din bestilte varebil ankommer Norge og Oslo Havn med båt er det vår profesjonelle monterings- og logistikkavdeling på Bekkelaget Møller Logistikk som tar den i mot. Alle varebiler vi selger må uansett innom denne avdelingen før den kan sendes ut til forhandler og sluttkunde. Så hvorfor ikke montere bilinnredning i varebilen samtidig som den får montert annet utstyr (eks. skillevegg, gulv og/eller sidekledning) i varerommet? Smart, ikke sant!

Se video: One Stop Shop steg for stegOpens an external link

Det er dette som gjør One Stop Shop-konseptet vårt sømløst for deg som kunde, og i tillegg blir ledetiden kortere. Med andre ord du kommer deg raskere på veien ut til neste kunde.  

Om bilinnredningsløsningen er kompleks og krever mer enn seks timer monteringsarbeid er det vår samarbeidspartner Møller Biltilpasning som monterer bilinnredningen.

Spørsmål? Finn og kontakt forhandler

Bildet viser to ansatte fra Møller Logistikk som monterer Würth bilinnredningsmodul i en blå Volkswagen Caddy EDA Elektro varebil
5
Gratulerer med ny varebil og innredning!

Da gjenstår det bare å flytte inn med hele varelageret og ta fatt på neste jobboppdrag! Les kundecaset fra EDA som testet vårt "One Stop Shop-konsept".

Bildet viser to ansatte fra EDA Elektro og en blå Volkswagen Caddy varebil med Würth bilinnredning

Komplementære tilleggstjenester

For et komplett bilhold og en driftssikker firmabil

I tillegg til kjøp av varebil og bilinnredning tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester slik som; flåtestyring, drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtaler, bilforsikring, leasing, bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok, vinterdekk og parkering. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli billånskunde, eller vil vite mer om våre andre tilleggstjenester!

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Volkswagen Financial Services (VWFS) er markedsnavnet på vårt eget leasing- og finansieringsselskap. Vi er blant annet størst på leasing i Norge og finnes i langt flere land verden over.

Vi tilbyr komplementære tilleggsprodukter og tjenester til både privatpersoner og bedrifter som eier en Volkswagen, Audi, ŠKODA, Cupra eller SEAT. 

Alle våre produkter slik som leasing, billån, flåtestyring og bilforsikring selges gjennom vårt brede forhandlernettverk.

Volkswagen Financial ServicesOpens an external link - vi gjør ditt bilhold så enkelt som mulig!

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.