vw Volkswagen e-Crafter elvarebil

Elvarebiler 2022
Volkswagen Nyttekjøretøy

Bestill ny elvarebil hos forhandler i dag!

Vi tilbyr ulike og unike elvarebilmodeller for bedrifter som ønsker å kjøre utslippsfritt. Under ser du hva vi har for salg hos forhandler, og hvilke spesialløsninger vi kan tilby.

I salg hos forhandler

Bildet viser en gul Volkswagen e-Crafter elvarebil som står parkert på DHL sentral

e‑Crafter elvarebil

Har du behov for stor varebil med ledning? Da vil e‑Crafter være et smart alternativ! Den egner seg spesielt godt for kjøring i urbane strøk og kan blant annet skryte på seg overlegen kjørekomfort og klasseledende sikkerhetssystemer.

vw Volkswagen e-Crafter elektrisk minibuss 9-seter for rullestol

e‑Crafter minibuss

e‑Crafter tilbys ikke bare som elvarebil. Den kan også bygges om til en stillegående 9-seters elektrisk handikaptilpasset minibuss. Dette kommer godt med for alle bedrifter som må kjøre utslippsfritt hvor hovedvirke er persontransport.

vw e-Crafter kjølebil

e‑Crafter kjølebil

Om det først og fremst er kjølevarer som skal fraktes og du i tillegg har lyst til å gjøre dette utslippsfritt kan e‑Crafter kjølebil være løsningen for deg.

NYHET! ID. Buzz Cargo

Din fremtidige arbeidsplass?

NYHET! ID. Buzz Cargo

Din fremtidige arbeidsplass?

ID. Buzz Cargo elvarebil

Dette er en helt unik elvarebil bygget som en elbil fra bunn. Klikk deg videre og finn ut om ID. Buzz Cargo kan bli din neste arbeidsplass på fire hjul!

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.