bysentrum nattestid

Enovastøtte elvarebil
Volkswagen Nyttekjøretøy

Motta støtte fra Enova

Ved kjøp av ny Volkswagen elvarebil kan du søke om Enovastøtte. Følg den enkle prosessen under, og husk - det må søkes om støtte før du bestiller elvarebilen. Dette hjelper selvfølgelig forhandler deg med! Gå til Enova sin søknadsportal herOpens an external link

Enovastøtte skal booste elvarebilsalget

Enova sitt støttetilbud er en del av Nullutslippsfondet. Det har som mål å kutte klimagassutslipp i næringstransporten gjennom en effektiv utrulling av nullutslippsløsninger. Økt kjøp og bruk av elvarebil reduserer klimagassutslippene fra transportsektoren. Elektriske varebiler er billigere i drift enn fossilbiler, men har høyere investeringskostnader. For å sette fart på elektrifiseringen av varebilmarkedet tilbyr derfor Enova investeringsstøtte til kjøp av batterielektriske varebiler og tilhørende lader.

Enova støtte elvarebil

Slik søker du om Enova støtte ved kjøp av elvarebil

1
Les igjennom søknadskriteriene

Før du søker er det lurt å lese igjennom Enova sine søknadskriterier for å se om du oppfyller kravene som stilles for å kunne søke om støtte fra Enova sitt Nullutslippsfond til kjøp av elvarebil. Enova sine søknadskriterier finner du på Enova.noOpens an external link.

vw e-Crafter elvarebil
2
Søk om Enovastøtte

Din forhandler kan hjelpe deg å søke om støtte på Enova.no før du bestiller din elvarebil gitt at du oppfyller søknadskriteriene. Støttesatsen varierer ut ifra størrelsen på elmotoren.

Gå til Enova sin søknadsportal herOpens an external link

vw e-Crafter elvarebil
3
Bestill ny elvarebil

Du bestiller enkelt ny Volkswagen elvarebil hos én av våre forhandlere, men husk å gjøre dette etter at du har søkt om støtte. Å søke om støtte er enkelt: Du ber forhandler søke for deg når du bestiller elvarebilen. Alt du behøver å gjøre er å bekrefte søknaden på mobilen.

vw e-Crafter elvarebil
4
Du får nøklene til din nye Volkswagen elvarebil

Kanskje blir dette din aller første kjøretur i en elvarebil? Vår ID. Buzz Cargo vil ikke bare imponere med stillhet, men også høy kjørekomfort og plass.

Den vil også bli en trofast kollega som gir deg både reduserte vedlikeholdskostnader og andre elvarebilfordeler

vw e-Crafter elvarebil
5
Motta utbetaling fra Enova

Når elvarebilen er registrert i kjøretøyregisteret får du utbetalt støttebeløpet til oppgitt konto.

Enova støtte elektrisk varebil 2019 få klimarabatt ved kjøp av Volkswagen e-Crafter
6
Enovastøtte ved kjøp av lader til elvarebil

Du kan søke om å få kr 5.000,- i støtte fra Enova hvis du allerede har kjøpt elektrisk varebil, fått Enovastøtte for denne og elvarebilen er utlevert. I dag gir Enova støtte til én lader per elvarebil.

Les mer om Enovastøtte ved kjøp av lader herOpens an external link

lader elvarebil

Be om pristilbud
Oppgrader bilparken med elektrisk varebil

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud

NYHET! ID. Buzz Cargo

Din fremtidige arbeidsplass?

NYHET! ID. Buzz Cargo

Din fremtidige arbeidsplass?

ID. Buzz Cargo elvarebil

Dette er en helt unik elvarebil bygget som en elbil fra bunn. Klikk deg videre og finn ut om dette kan bli din neste arbeidsplass på fire hjul!

Utslippsfri varelevering i byene
- en stigende trend

Snøballen har begynt å rulle! Elektriske varebilmodeller kommer nå for fullt, og mange transportører er allerede godt i gang med utslippsfri varelevering i bynære strøk.

Samtidig har også mange håndverkere sett verdien av det å kjøre elektrisk. For å stimulerer ytterligere til innkjøp av elvarebil har regjeringen vedtatt at det skal stilles krav til nullutslipp i leveranser til det offentlige, og Oslo kommune stiller blant annet allerede krav om dette i sine innkjøp. 

e-Crafter elvarebil kolonial.no

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.