vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Innbyttelån Bedrift
Volkswagen varebil

En ny måte å eie varebil

Vi tilbyr deg en ny måte å eie firmabilen på: du eier varebilen, men kan levere den tilbake etter fire år til en garantert innbyttesum. Avtale om innbyttelån oppretter du enkelt hos forhandler. Finn og kontakt forhandler for en hyggelig bilprat!

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Lån med garantert innbyttepris

For deg betyr det at du kjøper varebilen i dag og har reduserte månedlige betalinger sammenlignet med et vanlig billån de fire første årene av kontrakstiden.

Vi garanterer en minimum innbyttepris, som gjør at du slipper å bekymre deg for bruktbilprisen ved salg/innbytte.

vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Innbyttelån gir mange muligheter

Etter 4 år med innbyttelån har du følgende muligheter
 1. Vi kjøper tilbake bilen din
 2. Fortsette på lånet, til en noe høyere månedspris
 3. Innfri lånet
vw ID. Buzz Cargo elvarebil

Hvorfor innbyttelån?

Med et innbytte lån får du det positive og enkle fra leasing og friheten fra billån samt følgende andre fordeler:
 • Fleksibelt billån som kan løses inn når som helst
 • Garantert minimumsinnbyttepris på varebilen etter 4 år
 • Kontraktstid mellom 4-7 år og inntil 100 % finansiering
 • Reduserte månedlige betalinger de første 4 årene
 • Betal i takt med verdifallet på bilen, ned til estimert innbytteverdi
 • Valgfrihet etter 4 år for hva du vil gjøre videre

Valget er ditt!

Komplementære tilleggstjenester
for et enklere og komplett bilhold

For et komplett bilhold og en driftssikker firmabil

I tillegg til Volkswagen Innbyttelån tilbyr vi også et bredt spekter av andre komplementære tilleggstjenester for et enklere bilhold slik som; leasingbillånflåtestyring, drivstoffavtale, service & vedlikeholdsavtaler, bilforsikring, bombrikke, dekkhotell, elektronisk kjørebok, vinterdekk og parkering. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å bli innbyttelånkunde, eller vil vite mer om våre andre tilleggstjenester!

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Volkswagen Financial Services (VWFS) er markedsnavnet på vårt eget leasing- og finansieringsselskap. Vi er blant annet størst på leasing i Norge og finnes i langt flere land verden over.

Vi tilbyr komplementære tilleggsprodukter og tjenester til både privatpersoner og bedrifter som eier en Volkswagen, Audi, ŠKODA, Cupra eller SEAT. 

Alle våre produkter slik som leasing, billån, flåtestyring og bilforsikring selges gjennom vårt brede forhandlernettverk.

Volkswagen Financial ServicesOpens an external link - vi gjør ditt bilhold så enkelt som mulig!

Påmelding nyhetsbrev Volkswagen Nyttekjøretøy

Meld deg på, og motta siste nytt fra Volkswagen Nyttekjøretøy!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.