VW Crafter varebil

Kampanjetilbud 
Crafter varebil

Vi har for tiden ingen sentrale kampanjetilbud på Crafter varebil, men ta gjerne kontakt med din lokale Nyttekjøretøy-forhandler for eventuelle lokale kampanjetilbud.

Vi har for tiden ingen sentrale kampanjetilbud på Crafter varebil, men ta gjerne kontakt med din lokale Nyttekjøretøy-forhandler for eventuelle lokale kampanjetilbud.

Les mer om dette?

VW Crafter varebil

Crafter varebil

Klikk deg videre og les mer om Crafter - Norges mest solgte varebil i sitt segment!

VW Transporter Caddy Cargo Crafter varebil

Kjøp brukt Crafter varebil!

Husk - våre bruktbilforhandlere selger brukte Crafter varebilerOpens an external link med korrekt kilometerstand. Klikk deg videre, sjekk utvalget og gjør et trygt bruktbilkjøp i dag!

vw Crafter Transporter Caddy Cargo varebil

Behov for finansiering?

Våre forhandlere tilbyr deg følgende finansieringstjenester gjennom vårt eget finansieringsselskap, Volkswagen Financial Services- Norges største leasingselskap:

Avtale oppretter du enkelt hos din nærmeste Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler.

e‑Crafter elvarebil

Vår elvarebil e‑Crafter er et godt alternativ om du ønsker å kjøre utslippsfritt. Du får selvfølgelig samme høye grad av kjørekomfort som i en "vanlig" Crafter, men selvsagt er den mer stillegående.

I tillegg til et høyt standardutstyrsnivå får du også et høyt sikkerhetsnivå som kommer godt med når du skal manøvrere en stor varebil i trange bygater.

Bildet viser en hvit stor Volkswagen Crafter varebil som står parkert og tre håndverkere som laster og losser av varebilen
Bildet viser en hvit stor Volkswagen e-Crafter elvarebil som står parkert og en mann som skal lade elvarebilen med en vegglader
Leasing eller billån? Det bestemmer du!

Be om pristilbud
Crafter/ e‑Crafter varebil

Våre forhandlere står klare til å gi deg et uforpliktende pristilbud!

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.