Viktig kundeinformasjon

Bruk snarveiene under og les mer om ønsket tema!

Informasjon leveringstider

I likhet med mange andre bransjer er også bilbransjen rammet av mangelen på mikrobrikker. Dette påvirker dessverre produksjonen av våre biler, som igjen fører til lengre leveringstider enn normalt. Les mer om dette her!

Åpenhetsloven Møller Mobility Group

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Vi i Møller Mobility Group er udelt positive til et lovverk som fremmer respekten for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Les mer om hvordan vi forholder oss til åpenhetsloven på Møller Mobility Group sin egen nettside.

Tilbakekallinger hos Volkswagen

Sjekk om din bil eller varebil er berørt av en tilbakekalling fra Volkswagen for kontroll og utbedring i forbindelse med et verkstedbesøk. Fyll inn ditt chassisnummer (VIN) og få finn ut om din bil er berørt.

Samsvarserklæring Volkswagen AG

Vi er pålagt å vise samsvarserklæringer og innholdsinformasjon, samt bruksanvisning. På denne siden utarbeidet av Volkswagen AG kan du finne alle EU-samsvarserklæringer fra produsentene av radioutstyret vårt samt informasjon om innhold i våre produkter.

EA-189 Dieselsaken

Klikk deg videre og finn ut om din dieselbil er berørt av den såkalte "dieselsaken", og som følger av dette trenger en oppgradering på ett av våre merkeverksteder ved hjelp av bilens chassisnummer.

Kjemikaliedeklarasjon Volkswagen AG

Klikk deg videre og finn informasjon om din Volkswagen i henhold til kjemikalielovgivningen REACH ved hjelp av bilens chassisnummer.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.