kundeinformasjon Koronavirus korona FHI Møller Bil Harald A. Møller Møller Mobility Group Volkswagen Nyttekjøretøy

Kundeinformasjon Korona

Kundeinformasjon Korona

Under finner du siste oppdaterte kundeinformasjon i forbindelse med koronaviruset og hvordan vi forholder oss til situasjonen som selskap og ovenfor deg som kunde.

Informasjon om vår håndtering i forbindelse med koronaviruset

Kjære kunde!

Våre forhandlere følger kommunale og nasjonale råd knyttet til covid-19. Vennligst ta kontakt med din nærmeste forhandler eller sjekk deres nettside for mer informasjon om åpningstider og hvilke smitterverntiltak som til en hver tid gjelder hos forhandler der du bor.

Kontakt Volkswagen-forhandler

Som kunde skal du føle deg trygg på at vi har tatt grep som reduserer smittefare og behovet for fysisk kontakt hos våre forhandlere. Noen av disse tiltakene er:

Smitteverntiltak

 • Vi har økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, m.m.)
 • Vi rengjør berøringsflater og utstillingsbiler hyppigere og grundigere enn vanlig.
 • Våre ansatte bruker hansker når vi håndterer kundebiler.
 • Vi desinfiserer/rengjør alle biler grundig etter hver prøvekjøring, prøvesitting og verkstedgjennomgang.
 • Våre selgere og kundebehandlere setter seg ikke i bilen sammen med kunden, men holder behørig avstand.
 • Alle ansatte som kan ha vært utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.
 • Vi ber alle våre kunder om å følge myndighetenes retningslinjer for å unngå spredning av smitte. 
 • Prøvekjøring og gjennomføring av service på biler er fortsatt fullt mulig og vi har innført flere tiltak for å gjøre ditt besøk til en trygg opplevelse.
 • Forhandler er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet ved behov.
 
Egenerklæringsskjema for prøvekjøring
Vi gjør oppmerksom på at du ved oppmøte hos forhandler kan bli bedt om å fylle ut et egenerklæringsskjema, av hensyn til smittevern og eventuell smittesporing. 

Ofte stilte spørsmål

Andre kunder lurer også på dette

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.