2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
En million biler fra Volkswagen

Nå har vi solgt 1 million biler i Norge.

En million – 1.000.000 – er mange biler. Dette er milepælen Harald A. Møller AS nå har passert med Volkswagen siden importen startet sent i 1948. Det begynte med kun én bil det første året, men i løpet av de snart 69 årene som har gått, har flere Nordmenn enn vi kunne drømt om kjøpt en Volkswagen. 

Dette feirer vi sammen med dere og vi håper du ønsker å dele noen gode minner med oss? Har du bilder eller filmer av en Volkswagen fra mellom 1948 og idag, som har betydd eller fortsatt betyr noe for deg, håper vi du vil dele dette med oss på Facebook. Merk posten din med årsmodell og #vw1million. Tusen takk for alle bidrag!

Her kan du se alle bidrag som har kommet inn. 

Konkurranse

Del bilder eller film av din Volkswagen som står ditt hjerte nær - delta i vår konkurranse.
Volkswagen en million solgte biler fra 1948

Vårt mål er å samle bidrag fra 1948 til i dag, som vil bli en del av Volkswagens offisielle feiring av 1 million biler. Last opp dine bilder eller filmer i kommentarfeltet på vår Facebook-post for å være med i konkurransen.  

Konkurransen varer frem til 31. mai.

Premie
Vi gir bort én tur for to til Wolfsburg med en spennende omvisning på Volkswagens fabrikk og en tur til Autostadt som blant annet byr på bilmuseum. 

Bildet du deler i forbindelse med vår 1million biler-kavalkade må være ditt, eller gitt godkjenning fra eier til å dele bildet. Bildet du sender inn vil bli lagt i det offisielle albumet til Volkswagen på Facebook og kan fritt benyttes av Volkswagen i markedsøyemed i forbindelse med feiringen av 1 million biler i 2017.