vw golf norge

Volkswagen Personbil i Norge

Norges største bilimportør

vw harald a møller
Bilankomst på Sørenga, Oslo.

Velkommen til oss! Volkswagen Personbil importeres av Norges største bilimportør, Harald. A. Møller ASOpens an external link. Harald Aars Møller etablerte i 1936 Strømmen Auto, som dannet grunnlag for det som nå er Nord-Europas ledende bilkonsern med nærmere 3800 medarbeidere. 21. oktober i 1948 ble importørkontrakten med Volkswagen AGOpens an external link signert, som den 7. importøren i verden. Volkswagen har i en årrekke vært Norges mest kjøpte bilmerke med Volkswagen Golf som bestselger i flere år på rad. I 2022 ble det totalt omsatt 20 184 nye Volkswagen personbiler i Norge av et totalmarked på 174 329 personbiler, som utgjorde en markedsandel tilsvarende 9,6%. Volkswagen ble Norges nest mest kjøpte bilmerke i 2022. Dette er ikke medregnet Volkswagen Nyttekjøretøy, som også importeres gjennom Harald A. Møller AS. Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr varebiler og store familiebiler. 

Harald A. Møller AS
Frysjaveien 31
0884 Oslo
Org nr: 943 733 988 

Stort forhandlernett på tvers av landet

vw skøyen
Harald A. Møller Skøyen, 1957.

I 1956 åpnet det første store forhandleranlegget for Volkswagen på Skøyen. Siden det har Volkswagens forhandlernett vokst på tvers av landet og teller nå 73 forhandlere av Volkswagen og 84 serviceverksteder. Hos våre forhandlere finner du nye biler innen følgende bilkategorier; elbil, ladbar hybrid,  SUV, familiebil, kompaktbil og småbil. Vi tilbyr også bruktbil, og deler og tilbehør til bil. På våre serviceverksteder bruker vi Volkswagen Originaldeler og har utdannede fagfolk til å utføre serviceoppdrag, enten om det er gjennomføring av EU-kontroll, frontruteskift, reparasjon på bil - alt fra enkle bytter av slitte deler til mer kompliserte reparasjoner. I Norge er vi mer enn 2500 medarbeidere som jobber med salg og service på Volkswagen, fordelt på mer enn 80 steder i hele landet. 

Vi tilbyr forsikrings- og finansieringsordninger

I 2009 inngikk Harald A. Møller AS avtale med Volkswagen Financial Services AGOpens an external link og kan derfor tilby deg som kunde gode forsikrings- og finansieringsordninger gjennom vårt finansieringsselskap, Volkswagen Financial Services. Du kan lese mer om forsikring og finansiering her.

Hos Volkswagen jobber vi med grunnverdiene om å være åpne, ærlige og initiativrike. Vi jobber for å skape verdier både for våre kunder, våre eiere, våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere. 

Takk for at du besøker oss!

Nyttige snarveier