Gi ditt samtykke Volkswagen

Personvernregler

Kjære kunde!

I forbindelse med innføringen av nye personvernregler (GDPR), ønsker vi selvsagt å rette oss etter gjeldende lover og regler og ber derfor deg som privatpersoner om å avgi et fornyet samtykke slik at vi kan gi deg mer personlig og skreddersydd kundeservice. Du må avgi dette samtykket ved hjelp av vår digitale tjeneste Bilhold. Les mer om Bilhold og hvorfor det er viktig å avgi samtykke under.

En mann går mot vw id5 suv coupe

Hva skjer hvis jeg ikke avgir mitt samtykke?

Har du kjøpt en Volkswagen personbil eller utført service hos en av våre forhandlere er dine kundeopplysninger registrert i vår kundedatabase. Disse kundeopplysninger bruker vi for å kunne tilby deg relevante verkstedstjenester, informere om viktige saker som berører ditt kjøretøy eller for å gi deg unike og skreddersydde tilbud på tjenester og varer. Om du ikke fornyer ditt samtykke vil vi ikke kunne gjøre sistnevnte.

MERK: Eier du kjøretøy fra andre bilmerker enn Volkswagen personbil som vi importerer (Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, SKODA eller SEAT) må du avgi et eget samtykke per merke. 

Bilhold

Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over din Volkswagen og ditt bilhold. Enten du bruker eller eier bil. Du finner alt om bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, hjulskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. 

Last ned Bilhold-appen i dag eller besøk vår nettsideOpens an external link og få enda bedre kontroll på ditt bilhold.

Velkommen!

Last ned appen til din iPhoneOpens an external link

Las ned appen til din Android-telefonOpens an external link

Bilhold digital tjeneste for booking av service på desktop og mobil

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80% SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.