Gi ditt samtykke Volkswagen

Personvernregler

Kjære kunde!

I forbindelse med innføringen av nye personvernregler (GDPR), ønsker vi selvsagt å rette oss etter gjeldende lover og regler og ber derfor deg som privatpersoner om å avgi et fornyet samtykke slik at vi kan gi deg mer personlig og skreddersydd kundeservice. Du må avgi dette samtykket ved hjelp av vår digitale tjeneste Bilhold. Les mer om Bilhold og hvorfor det er viktig å avgi samtykke under.

En mann går mot vw id5 suv coupe

Hva skjer hvis jeg ikke avgir mitt samtykke?

Har du kjøpt en Volkswagen personbil eller utført service hos en av våre forhandlere er dine kundeopplysninger registrert i vår kundedatabase. Disse kundeopplysninger bruker vi for å kunne tilby deg relevante verkstedstjenester, informere om viktige saker som berører ditt kjøretøy eller for å gi deg unike og skreddersydde tilbud på tjenester og varer. Om du ikke fornyer ditt samtykke vil vi ikke kunne gjøre sistnevnte.

MERK: Eier du kjøretøy fra andre bilmerker enn Volkswagen personbil som vi importerer (Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, SKODA eller SEAT) må du avgi et eget samtykke per merke. 

Bilhold

Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over din Volkswagen og ditt bilhold. Enten du bruker eller eier bil. Du finner alt om bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, hjulskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. 

Last ned Bilhold-appen i dag eller besøk vår nettsideOpens an external link og få enda bedre kontroll på ditt bilhold.

Velkommen!

Last ned appen til din iPhoneOpens an external link

Las ned appen til din Android-telefonOpens an external link

Bilhold digital tjeneste for booking av service på desktop og mobil

Nyttige snarveier