Gi ditt samtykke Volkswagen
Gi ditt samtykke Volkswagen
Gi ditt samtykke Volkswagen

Personvernregler

Kjære kunde!

I forbindelse med innføringen av nye personvernregler (GDPR), ønsker vi selvsagt å rette oss etter gjeldende lover og regler og ber derfor deg som privatpersoner om å avgi et fornyet samtykke slik at vi kan gi deg mer personlig og skreddersydd kundeservice. Du må avgi dette samtykket ved hjelp av vår digitale tjeneste Bilhold. Les mer om Bilhold og hvorfor det er viktig å avgi samtykke under.

Volkswagen ID. Buzz elbil konsept soltak

Hva skjer hvis jeg ikke avgir mitt samtykke?

Har du kjøpt en Volkswagen personbil eller utført service hos en av våre forhandlere er dine kundeopplysninger registrert i vår kundedatabase. Disse kundeopplysninger bruker vi for å kunne tilby deg relevante verkstedstjenester, informere om viktige saker som berører ditt kjøretøy eller for å gi deg unike og skreddersydde tilbud på tjenester og varer. Om du ikke fornyer ditt samtykke vil vi ikke kunne gjøre sistnevnte.

MERK: Eier du kjøretøy fra andre bilmerker enn Volkswagen personbil som vi importerer (Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi, SKODA eller SEAT) må du avgi et eget samtykke per merke. 

Over 210.000 bruker allerede Bilhold

Bilhold er en digital tjeneste utviklet av Harald A. Møller som gir deg en komplett oversikt over din Volkswagen og ditt bilhold. Enten du bruker eller eier bil. Du finner alt om bilen din på ett sted og kan bestille verkstedtjenester som service, EU-kontroll, hjulskift, dekkhotell eller reparasjon av skade – akkurat når det passer deg. 

Last ned Bilhold-appen i dag eller besøk vår nettside  og få enda bedre kontroll på ditt bilhold.

Velkommen!

Last ned appen til din iPhone

Las ned appen til din Android-telefon

Bilhold digital tjeneste for booking av service på desktop og mobil

Nyttige snarveier

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her