Volkswagen ID.3 elbil parkert foran en rød trapp
Volkswagen ID.3 elbil parkert foran en rød trapp
Volkswagen ID.3 elbil parkert foran en rød trapp
Volkswagen ID.3 elbil parkert foran en rød trapp
Pressemeldinger

Over 15.000 forhåndsbestillinger på ID.3 1ST i Europa

Pressemeldinger

Over 15.000 forhåndsbestillinger på ID.3 1ST i Europa

14 maj 2019
14 maj 2019

Det er stor interesse for Volkswagens ID.3 1ST i Europa. Siden åpningen av forhåndsbestillingen den 8. mai 2019 i 29 land samtidig, har nå over 15.000 forhåndsbestillinger kommet inn.

Stor interesse for spesialmodellen

Det totale volumet fra fabrikken for denne begrensede serien ID.3 1ST er satt til 30.000 eksemplarer. Mer enn 15.000 kunder i Europa har så langt forhåndsbestilt bilen.  Markedene med flest forhåndsbestillinger er Tyskland, Norge, Nederland, Storbritannia og Sverige.

- Norge regnes som et av de viktigste markedene og vi har fortsatt mye ledige plasser i vårt system for forhåndsbestilling, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen i Norge. Alle som forhåndsbestiller, vil sikre seg å være blant de første til å få levert en ID.3 1ST til Norge, tilføyer Edvardsen-Eibak.

 

Harald Edvardsen-Eibak
Harald Edvardsen-Eibak
Volkswagen ID.3 forhåndsbestilling

Forhåndsbestillingen i Norge

Volkswagens nettside kan interesserte forhåndsbestille bilen. Beløpet er på 3.000 kroner, og refunderes i sin helhet dersom man ønsker å kansellere forhåndsbestillingen. Antall biler er begrenset. Så lenge løsningen er åpen er det fortsatt mulig å sikre seg en forhåndsbestilling som gir rett til bestilling av bil med produksjonsplass.

En forhåndsbestilling betyr i praksis muligheten til å bestille spesialmodellen ID.3 1ST med produksjonsplass for levering til Norge fra midten av 2020. Dermed får man sikre seg et av eksemplarene fra den aller første og begrensede serien av nye ID.3.

Volkswagens helt nye nettside om ID. vil alltid ha siste oppdaterte informasjon om ID. Det er opprettet en egen side for relevante spørsmål og svar om forhåndsbestillingen.

Skreddesydd for det norske markedet

Produksjonen av ID.3 1ST starter opp i november 2019 og utleveringer starter i midten av 2020. Spesialmodellen Volkswagen ID.3 1ST vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet (62kWh brutto) og med en estimert rekkevidde på inntil 420 km målt etter den nye WLTP-testsyklusen. Det er forventet at det er denne varianten som blir volummodellen av ID.3.

ID.3 1ST blir en spesialmodell ferdig spesifisert i tre ulike utstyrsversjoner, skreddersydd for det norske markedet. Fire farger blir tilgjengelig. Alle utstyrsversjonene er riktig utstyrte modeller for Norge.  ID.3 Plus får i tillegg IQ Light (oppgraderte LED-lys), samt to-farget eksteriør og andre interiørdetaljer. For ID.3 Max følger panorama glasstak og innovative løsninger som AR (augmented reality) head-up display.

 

Oi sann! Nettleseren du bruker støttes ikke eller er utdatert

Vi kan ikke vise deg innholdet på denne nettsiden fordi din nettleser enten er utdatert eller ikke støttes. Nettsiden fungerer best med Firefox eller Google Chrome. Les mer og last ned Firefox nettleser her eller Google Chorme nettleser her