2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen T-Roc R kamuflert på bane

En ny R er født.

En ny R er på vei. En kamuflert utgave av kommende T-Roc R i Genève vil gi en klar pekepinn på produksjonsmodellen.

Den nye crossovermodellen fra Volkswagen har fått et solid fotfeste etter introduksjonen mot slutten av 2017. Over 200 000 eksemplarer av T-Roc er solgt over hele verden.

Hekken til Volkswagen T-Roc R i sving

Stilfull allrounder.

T-Roc får nå en ytterligere dimensjon: R for Racing. Den stilfulle allrounderen kombinerer suvereniteten til en SUV med dynamikken til en bil i kompaktklassen.

R utgaven kjennetegnes av tydelige designelementer, både innvendig og utvendig. En egen utforming foran og bak får markante kjennetegn. 

Produksjonsmodellen får imponerende ytelser signert Volkswagen R. T-Roc R er testen og utviklet av Volkswagens R avdeling, blant annet på legendariske Nürburgring Nordschleife.

Har du spørsmål?

Petter Solberg med sentral rolle.

Eksosrøret til Volkswagen T-Roc R

Volkswagen R har også dratt nytte av ekspertisen til vår egen Petter Solberg, verdensmester i både rally og rallycross i utviklingsarbeidet. Benjamin Leuchter, Volkswagens racerfører har også bidratt. 

Volkswagen R er et 100% heleid datterselskap av Volkswagen AG. Bokstaven R har stått for Racing siden den første modellen, Golf R32, og utrykker en tett tilknytning til motorsport.