Nettleseren din er utdatert!

For å gi deg den beste brukeropplevelsen ber vi deg om å bruke en annen nettleser. 

Følgende nettlesere støttes (laveste versjon installert):

Chrome (75)

Safari (12)

Firefox (68 - kun desktop) 

Edge (42 - kun desktop) 

Opera (55 - kun desktop)

Samsung IE (9.2 - kun mobil)

Volkswagen Touareg R-Line parkert vid klatrevegg

Volkswagen Touareg med toppkarakter av Euro NCAP.

Volkswagen Touareg med toppkarakter av Euro NCAP.

Nye Touareg har blitt tildelt høyeste karakter, 5 stjerner av Euro NCAP. Volkswagens nyeste SUV gjorde det svært bra i alle de krevende sikkerhetstestene.

Nye Touareg har blitt tildelt høyeste karakter, 5 stjerner av Euro NCAP. Volkswagens nyeste SUV gjorde det svært bra i alle de krevende sikkerhetstestene.

NCAPs resultat innebærer at Touareg kan betraktes som et spesielt sikkert valg. De viktigste elementene er bilens omfattende sikkerhetsutstyr, som består av en optimalisert karossistruktur, en høyeffektiv forbindelse mellom sikkerhetsbelter, seter, kollisjonsputer og de innovative førereassistentsystemene.

Nye Touareg oppnår veldig bra resultat i alle de enkelte Euro NCAP-kategoriene. I kategorien “Beskyttelse av voksne” oppnår bilen 89 prosent av den maksimale poengsummen. Touareg får 86 prosent for “Beskyttelse av barn”, 81 prosent i kategorien “Førerassistansesystem” og 72 prosent i kategorien “Ubeskyttede trafikanter”.

Ny teknologi i nye Touareg

Uavhengig instans for kjøretøysikkerhet i Europa

Den uavhengige forbrukerorganisasjonen Euro NCAP (European New Car Assessment Program) har vært et sterkt varemerke for sikkerhetsnivået til nye biler i Europa de siste 20 årene. De siste årene har testprogrammene blitt enda strengere og mer krevende. Testene inneholder for eksempel ulike kollisjonsscenarier (inklusive frontkollisjon med aluminiumbarriære ved 64 km/t og 40 prosent overlapping, sidekollisjon ved 50 km/t og stolpekollisjon ved 32 km/t) og strengere krav når det gjelder standardutstyrte førerassistansesystem.

Utforsk flaggskipet Touareg

Flaggskipet til Volkswagen

Touareg viser vei etter lanseringen i vår som Volkswagens nye flaggskip. Dette kjennetegnes ikke bare av sikkerhetsfunksjonene, men også av det bredeste tilbudet av førerassistentsystem, komfortsystem, kjøredynamikksystem, lyssystem og infotainmentsystem som noensinne har vært å finne i en Volkswagen.

Nye Touareg kommer med blant annet:

  • Tilkoplet teknologi: komfort, assistanse- og kjøredynamiske systemer sørger for enda høyere nivå av sikkerhet og ytelser
  • Innovision Cockpit: digitale instrumenter og infotainmentskjerm danner sammen en stor digital skjerm -«Innovision cockpit»
  • Night Vision og IQ.Light – LED matrix headlights: Termisk kamera bidrar til å synliggjøre mennesker og dyr i mørket, varsler og redusere risikoen for ulykker. Kamera og LED matrix bidrar til å lyse opp veien på beste måte.
  • 4-hjulsstyring og “active roll compensation”. Avhengig av kjøresituasjon kan alle fire hjulene på bilen vri seg samtidig. 4-hjulsstyringen gir en kort snuradius i lave hastigheter. Ved høye hastigheter og dynamisk kjøring forbedres styreresponsen.
  • Front Cross Traffic Assist: Reagerer på og varsler for kryssende trafikk.
  • Roadwork Lane Assist: Halvautomatisk styring og hjelper å holde filen i akselerasjon og bremsing opp til 60 km/t.
  • Head-up-display: Projiserer relevant informasjon fra førerassistenstsystemene og navigasjonssystemet, samt varslinger opp på innsiden av frontruten.
Ny teknologi i nye Touareg