Driftsmeldinger

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tjenestene våre, men av og til kan det oppstå problemer. Her finner du oppdaterte driftsmeldinger relatert til din Car-Net/We Connect-profil samt kontaktinformasjon til kundeservice. 

Driftsmeldinger

Kundeservice We Connect & Car-Net 

Opplever du utfordringer, ustabilitet på din bil og i We Connect appen? We Connect/Car-Net kompetansesenter står klare til å hjelpe deg på e-post weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link eller kontakt oss på telefon: 800 12 651. Selv om e-posten er på engelsk, så snakker vi norsk.

Åpningstider
Mandag - søndag: 08.00 - 20.00
Mandag  - søndag: 20.00 - 08.00 (engelsktalende kundeserviceoperatører)

Ta kontakt med oss og inkluder gjerne følgende informasjon:

 • Registreringsnummer på bilen
 • Ditt brukernavn for Car-Net/We Connect
 • Beskrivelse av hva som ikke fungerer for deg
 • Bilde av det som ikke fungerer for deg/bilde av beskjed/feilmelding du får i Car-Net eller We Connect appen/webportalen/i bilen
 • Tid og dato for når det sluttet å fungere for deg/når du fikk beskjed i Car-Net eller We Connect appen/webportalen/i bilen
 • Car-Net eller We Connect appens versjon

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

 • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

  Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

  Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.