Neste oppdatering til din Volkswagen ID. er klar – bytte av 12V batteri og ID. Software 2.4

Hva er nytt i ID. Software 2.4?

Vi monterer et nytt 12V batteri med forbedret ytelse uten ekstra kostnad. Batteriet oppgraderes for å unngå for tung belasting på batteriet ved f.eks framtidige "Over-the-Air"-oppdateringer.

Vennligst merk: Vi lytter til kundene våre. Denne og framtidige oppdateringer vil ikke bare gi ytterligere ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, men også nye elementer og funksjoner basert på tilbakemeldinger fra dere som eier en modell i ID.-familien. Vi anbefaler at eksisterende kunder installerer fremtidige oppdateringer.

Hvordan oppdaterer jeg til ID. Software 2.4?

Bytte av 12V batteri og installering til den nyeste programvaren, utføres hos ditt lokale sertifiserte Volkswagen-verksted. Vær oppmerksom på at dette er noe vi tilbyr alle aktuelle kunder, og at det derfor kan ta noe tid før alle blir kalt inn. Ditt Volkswagen-verksted kontakter deg for å avtale tidspunkt for oppgradering

Du blir kontaktet etter følgende fremgangsmåte:

  1. Verkstedet ditt kontakter deg for å avtale tidspunkt for oppdatering. Alle detaljer tilknyttet din avtale finner du i BilholdOpens an external link.

  2. Lever din bil til avtalt tidspunkt. Hvis du har gitt beskjed om at du trenger lånebil, får du utlevert det.

  3. Verkstedet ditt kontakter deg på avtalt måte når programvareoppdateringen er fullført, slik at du kan hente bilen din. Deretter leverer du tilbake lånebil om du har det, og får utlevert din bil med oppdatert programvare.
vw id software 2.4 hvordan oppdatere
Hvorfor bør du oppdatere til 2.4?

Med våre oppdateringer er din modell i ID.-familien alltid oppdatert gjennom hele livsløpet. Den nyeste oppdateringen gir en rekke nye ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, slik at du kan være trygg på at bilen din holder tritt med den digitale utviklingen. Volkswagen anbefaler at alle kunder utfører de kommende programvareoppdateringene raskt og regelmessig. 

 
 
 
 
 
 
vw id software 2.4 hvorfor oppdatere
Husk å aktiver We Connect!

Husk at den eneste forutsetningen for at din elbil skal kunne oppdateres til de nyeste programvareversjone, er en aktiv We Connect-bruker. Denne er gratis de første tre årene og gir deg mange fordeler.

Har du ikke aktivert We Connect?

--:--
Ofte stilte spørsmål - ID. Software 2.4