Neste oppdatering til din Volkswagen ID. er klar – bytte av 12V batteri og ID. Software 2.4

Hva er nytt i ID. Software 2.4?

Vi monterer et nytt 12V batteri med forbedret ytelse uten ekstra kostnad. Batteriet oppgraderes for å unngå for tung belasting på batteriet ved f.eks framtidige "Over-the-Air"-oppdateringer.

Vennligst merk: Vi lytter til kundene våre. Denne og framtidige oppdateringer vil ikke bare gi ytterligere ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, men også nye elementer og funksjoner basert på tilbakemeldinger fra dere som eier en modell i ID.-familien. Vi anbefaler at eksisterende kunder installerer fremtidige oppdateringer.

Hvordan oppdaterer jeg til ID. Software 2.4?

Bytte av 12V batteri og installering til den nyeste programvaren, utføres hos ditt lokale sertifiserte Volkswagen-verksted. Vær oppmerksom på at dette er noe vi tilbyr alle aktuelle kunder, og at det derfor kan ta noe tid før alle blir kalt inn. Ditt Volkswagen-verksted kontakter deg for å avtale tidspunkt for oppgradering

Du blir kontaktet etter følgende fremgangsmåte:

  1. Verkstedet ditt kontakter deg for å avtale tidspunkt for oppdatering. Alle detaljer tilknyttet din avtale finner du i BilholdOpens an external link.

  2. Lever din bil til avtalt tidspunkt. Hvis du har gitt beskjed om at du trenger lånebil, får du utlevert det.

  3. Verkstedet ditt kontakter deg på avtalt måte når programvareoppdateringen er fullført, slik at du kan hente bilen din. Deretter leverer du tilbake lånebil om du har det, og får utlevert din bil med oppdatert programvare.
vw id software 2.4 hvordan oppdatere
Hvorfor bør du oppdatere til 2.4?

Med våre oppdateringer er din modell i ID.-familien alltid oppdatert gjennom hele livsløpet. Den nyeste oppdateringen gir en rekke nye ytelsesforbedringer på eksisterende funksjoner, slik at du kan være trygg på at bilen din holder tritt med den digitale utviklingen. Volkswagen anbefaler at alle kunder utfører de kommende programvareoppdateringene raskt og regelmessig. 

 
 
 
 
 
 
vw id software 2.4 hvorfor oppdatere
Husk å aktiver We Connect!

Husk at den eneste forutsetningen for at din elbil skal kunne oppdateres til de nyeste programvareversjone, er en aktiv We Connect-bruker. Denne er gratis de første tre årene og gir deg mange fordeler.

Har du ikke aktivert We Connect?

--:--
Ofte stilte spørsmål - ID. Software 2.4

Kontakt We Connect kundeservice

Ønsker du å snakke med oss om "Over-the-Air"-oppdateringene? Kontakt We Connect kundeservice på telefonnummer 00800 433 47328 eller e-post weconnect-support@volkswagen.de. 

Vilkår Volkswagen

  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.