En mann og en kvinne koser seg på sofaen og ser på smarttelefonen

Personlig komfort. Tilpasset dine behov

Personlig komfort. Tilpasset dine behov

Må du på kontoret, men det er kaldt ute? Da er det fint at elbilen din allerede er fulladet og venter på deg med ferdig oppvarmet kupé. Dine foretrukne komfortinnstillinger aktiveres når du setter deg inn i bilen. Start navigasjonen ved bruk av online-stemmestyring, og hvis du ønsker, vil din ID. ha den nyeste programvaren installert over natten via "Over-the-Air"-oppdateringer.

Personlig tilpasning i din ID. 

Din ID. Ønsker deg velkommen: Seteposisjon, speilinnstilling, belysning, temperatur og førerassistentinnstillinger kan lagres i førerprofilen din1 og aktiveres når du er innlogget med din Volkswagen ID. 

vw id4 gtx suv en kvinne sitter i døren
vw we connect over the air programvareoppdateringer

"Over-the-Air-oppdateringer" for din ID. 

Med Over-the-Air-oppdateringer holder elbilen din seg jevnlig oppdatert. Programvareoppdateringene fra Volkswagen gir økt komfort, bedre stabilitet og nye funksjoner – uten å måtte besøke et merkeverksted.

Planlegg avreisetider

Planlegg neste avreise for deg og din bil. Med We Connect ID.-appen kan du stille inn avreisetider når elbilen skal være fulladet, klar til neste kjøretur. Planlagte avreisetider kan lagres basert på lokasjon, dag og tidspunkt. Slik er din ID. alltid klar når du selv ønsker det. 

vw id5 gtx avreisetider
vw id5 gtx forvarming kupé

Forvarming av kupéen

Du kan bruke We Connect ID.-appen til å aktivere klimaanlegget for forvarming av kupéen før du starter neste kjøretur. Aktiver klimareguleringen spontant før neste kjøretur eller automatisk basert på lagret avreisetid. Slik kan du sette deg inn i en avkjølt bil om sommeren, og varm bil om vinteren. Is på vinduene er ikke lenger en bekymring.

Online-stemmestyring

Vil du høre på en radiostasjon, navigeret til nærmeste ledige ladestasjon, eller velge en annen rute, er det bare å si det – for din ID. lytter til det du sier. Du kan styre mange infotainment- og bilfunksjoner via den intuitive stemmestyringen2 uten å ta synet vekk fra veien. Og det beste er: Du trenger ikke å lære noen talekommandoer utenat. Et vennlig “Hei ID.” er det som skal til for å aktivere stemmestyringen.

online stemmestyring vw id3
vw kundeservice hjelp

Spør din ID. om hjelp

Har du spørsmål om online-tjenester eller bruk av bilen på farten? Svaret er bare et knappetrykk unna i din ID. Trykkk på Infoknappen1 og din ID. kobler deg automatisk til Volkswagens kundeservice, som vil gi deg raskt svar på dine spørsmål.

Last ned We Connect ID.-appen

Koble deg til din ID. for å få tilgang til fjernstyring av funksjoner, kjøretøyinformasjon og ladetjenesten We Charge. Last ned appen på smarttelefonen din i dag.

Last ned We Connect ID. -appen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Kun tilgjengelig i ID.-modeller med fabrikkinstallert ID. Software 3.0.
2.
Online-stemmestyring er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, tysk, dansk, engelsk (Storbritannia og USA), fransk, italiensk, nederlandsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tsjekkisk.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.