En mann og en kvinne koser seg på sofaen og ser på smarttelefonen

Personlig komfort. Klar når du er klar.

Personlig komfort. Klar når du er klar.

Må du på kontoret, men det er kaldt ute? Da er det fint at elbilen din allerede er fulladet og venter på deg med ferdig oppvarmet kupé. Dine foretrukne komfortinnstillinger aktiveres når du setter deg inn i bilen. Start navigasjonen ved bruk av online-stemmestyring, og hvis du ønsker, vil din ID. ha den nyeste programvaren installert over natten via "Over-the-Air"-oppdateringer.

Personlig tilpasning i din ID. 

Din ID. Ønsker deg velkommen1: Seteposisjon, speilinnstilling, belysning, temperatur og førerassistentinnstillinger kan lagres i førerprofilen din og aktiveres når du logger inn med Volkswagen ID. 

En rød VW ID.4 GTX er synlig fra siden, åpen førerdør, dame sitter på førersetet
Informasjon om oppdateringer i infotainmentsystemet i VW ID.5 på stor skjerm

"Over-the-Air-oppdateringer" for din ID. 

Med Over-the-Air-oppdateringer holder elbilen din seg jevnlig oppdatert: Bilen mottar jevnlige programvareoppdateringer via 4G-nettet. Programvareoppdateringene fra Volkswagen gir økt komfort, bedre stabilitet og nye funksjoner – uten å måtte besøke et merkeverksted.

Planlegg avreisetider

Planlegg neste avreise for deg og din ID. Med We Connect ID.-appen kan du stille inn avreisetider når elbilen skal være fulladet, klar til neste kjøretur. Planlagte avreisetider kan lagres basert på ladested og dager i uken. Slik er din ID. alltid stilt inn etter dine ønsker.

En rød VW ID.5 GTX står foran et moderne hus og lader på en ID. Charger, en mann nærmer seg bilen
Sidevisning av en rød VW ID.4 GTX foran en fjellbakgrunn, i forgrunnen ser en kvinne på bilen

Klimaregulering av din ID.

Du kan bruke We Connect ID.-appen til å aktivere klimaanlegge forbehagelige temperatur i din ID. før du starter neste kjøretur. Aktiver klimareguleringen spontant før neste kjøretur eller automatisk basert på lagrede avreisetider. Slik kan du sette deg inn i en avkjølt bil om sommeren, og varm bil om vinteren. Is på vinduene er ikke lenger en bekymring.

Online-stemmestyring med din ID. 

Vil du høre på en radiostasjon, finne nærmeste ledige ladestasjon, eller velge en annen rute, er det bare å si det – for din ID. lytter til det du sier. Du kan styre mange infotainment- og bilfunksjoner via den intuitive stemmestyringen2 uten å ta øynene vekk fra veien. Og det beste er: Du trenger ikke å lære noen talekommandoer utenat. Et vennlig “Hei ID.” er det som skal til for å aktivere stemmestyringen.

Fører bruker stemmestyring i VW ID.3, visning av førerplassen bakfra
Innvendig visning av en VW ID.5, forsetene, rattet og instrumentpanelet ses fra bak i bilen
3

Spør din ID. om hjelp

Har du spørsmål om online-tjenester eller bruk av bilen på farten? Svaret er bare et knappetrykk unna i din ID. Trykkk på Infoknappen1 og din ID. kobler deg automatisk til Volkswagens kundeservice, som vil gi deg raskt svar på dine spørsmål.

Nyttige snarveier

Ta de digitale mulighetene i din ID. Modell til et nytt nivå.

Takket være We Connect fra ditt infotainmentsystem får du førsteklasses underholdning.

Svar på de oftest stilte spørsmålene om våre mobile online-tjenester finner du her.

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
Kun for ID. modeller som ble leverte med minst programvare 3.0.
2.
Online-stemmestyring er for tiden tilgjengelig på følgende språk: Tysk, dansk, engelsk (Storbritannia og USA), fransk, italiensk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tsjekkisk.
3.
De angitte forbruks- og utslippsverdiene er fastsatt i henhold til de lovbestemte måleprosedyrene. Siden 1. september 2017 har enkelte nye biler allerede blitt typegodkjent iht. WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure), en mer realistisk testmetode for måling av drivstofforbruk og CO2-utslipp. Fra 1. september 2018 vil WLTP gradvis erstatte den nye europeiske kjøresyklusen (NEDC). På grunn av de mer realistiske testbetingelsene er drivstofforbruket og CO2-utslippsverdiene målt av WLTP i mange tilfeller høyere enn de som måles med NEDC. Dermed kan det fra 1. september 2018 bli tilsvarende endringer i bilavgiftene. Ytterligere informasjon om forskjellene mellom WLTP og NEDC finner du på https://www.volkswagen.no/no/tilkoblings-og-mobilitetstjeneste/wltp.html. Foreløpig skal fortsatt NEDC-verdier formidles. Når det gjelder nye biler som er typegodkjent i henhold til WLTP, er NEDC-verdiene avledet fra WLTP-verdiene. De ekstra angivelsene av WLTP-verdier kan oppgis frivillig frem til bruken blir obligatorisk. Forutsatt at NEDC-verdiene er oppgitt som intervallverdier, refererer de ikke til en enkelt, individuell bil og utgjør ikke en del av tilbudet. De tjener kun til sammenligningsformål mellom de ulike biltyper. Tilleggsutstyr og tilbehør (påmonterte deler, dekkstørrelse osv.) kan endre relevante bilparametre, som vekt, rullemotstand og aerodynamikk, og i tillegg til påvirkning fra vær- og trafikkforhold og individuell kjøreadferd, kan det også påvirke drivstofforbruk, strømforbruk, CO2-utslipp og bilens kjøreytelsesverdier. Ytterligere opplysninger om offisielt drivstofforbruk og de offisielle, spesifikke CO₂-utslippene fra nye personbiler finner du i «Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen» (retningslinjer for drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk), som er gratis tilgjengelig hos alle forhandlere og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2). Effektivitetsklasser vurderer biler i henhold til CO2-utslippene med hensyn til bilens egenvekt. Biler som tilsvarer gjennomsnittet får bokstaven D. Biler som er bedre enn dagens gjennomsnitt får bokstavene A+++, A++, A+, A, B eller C. Biler som er dårligere enn gjennomsnittet får bokstavene E, F eller G. Opplysningene her gjelder EF-typegodkjenning til valgt modell og deres serieutstyr iht. direktiv 2007/46/EF. Ekstrautstyr som du har valgt for konfigurasjonen kan føre til at din konfigurerte modell tilsvarer en annen godkjent type på grunn av valgt utstyr, enn den ville ha vært uten ekstrautstyr. Derfor kan det oppstå avvik i opplysningene for din konfigurerte modell. De oppgitte CO2-verdiene er verdier som ble formidlet i rammen av bilens typegodkjenning.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.