Detaljert visning av en mann som holder en smarttelefon med begge hender. På displayet vises We Connect ID. -appen
1

We Connect ID.-appen
Fjernstyr funksjoner i din ID.

We Connect ID.-appen
Fjernstyr funksjoner i din ID.

Er du usikker om elbilen din har nok strøm til neste kjøretur? Heldigvis kan dette spørsmålet enkelt besvares ved å sjekke bilstatusen i We Connect ID.-appen. Sjekk gjenværende batterinivå, om dører er låst og om lysene er avslått på smarttelefonen din. Er det kaldt, vil appen i god tid minne deg på2 om å forvarme batteriet. Slik starter du neste kjøretur med best mulig utgangspunkt.

Bilstatus til din ID. 

Med We Connect ID.-appen kan du sjekke gjenværende ladenivå og estimert rekkevidde på elbilen din. Er du usikker på om dører og vinduer er lukket, eller om lyset i bilen din er slått av? Dette kan du enkelt sjekke i appen fra sofaen. En rask sjekk gir en avslappende følelse.

vw we connect id app
parkeringsposisjon vw we connect

Parkeringsposisjon for din ID. 

Har du parkert i en ny by eller på en stor parkeringsplass og glemt hvor bilen din er? Med We Connect trenger du ikke lete lenger. We Connect ID.-appen husker den siste posisjonen til din ID. og navigerer deg tilbake til bilen din. Det sparer deg for tid og mange omveier.

Temperaturvarsler for din ID. 

Kalde temperaturer kan påvirke batteriytelsen. We Connect ID.-appen sender deg en anbefaling om å forvarme2 eller lade batteriet når værmeldingen varsler kaldere temperaturer og ladenivået er lavt. Bilen din anbefaler deg å angi en avreisetid eller lade batteriet for å forhindre redusert ytelse og rekkevidde på neste kjøretur. 

temperaturvarsler vw we connect
vw id4 lading we connect id app

Lading av din ID. 

We Connect ID.-appen gjør smarttelefonen din om til en fjernkontroll som du enkelt kan bruke til å starte eller stoppe en ladeøkt. Du får også oversikt over gjenværende ladetid, ladeeffekt, gjenstående rekkevidde og ladenivå på elbilen.

Digital instruksjonsbok i din ID. 

Med den digitale instruksjonsboken i infotainmentsystemet til din ID. kan du enkelt få svar på det du lurer på. Ved behov kan du få raske svar på spørsmålene dine om funksjoner i bilen, online-tjenester eller førerassistansesystemene. 

vw digital instruksjonsbok

Last ned We Connect ID.-appen

Koble deg til din ID. for å få tilgang til fjernstyring av funksjoner, kjøretøyinformasjon og ladetjenesten We Charge. Last ned appen på smarttelefonen din i dag.

Last ned We Connect ID. -appen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
For å kunne bruke tjenestene til We Connect og We Connect Plus for modellene i ID.-familien trenger du en Volkswagen-brukerkonto og må logge deg på med brukernavn og passord. I tillegg krever det at du godtar en separat avtale med Volkswagen AG for bruken av tjenestene. Online-tjenestene er gratis de første tre årene, og kan forlenges mot en ekstra kostnad etter denne perioden. Etter å ha fått overlevert bilen har du 90 dager på deg til å registrere bilen via myvolkswagen.net eller i We Connect ID.-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) for å kunne brukene online-tjenestene i gratisperioden. Senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Enkelte online-tjenester til We Connect / We Connect Plus kan kun betjenest i We Connect ID.-appen. Den kostnadsfrie appen kan brukes på en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort. Online-tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og endringer kan forekomme i løpet av avtaleperioden. Inkluderte tjenester i pakkene We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengelige tjenester kan variere mellom bilmodell, ekstrautstyr og installert programvare. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen‑forhandler.
2.
Avhenger av installert programvareversjon. Ytterligere informasjoner får du hos din Volkswagen forhandler eller hos Volkswagen kundeservice.
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.