vw id4 gtx god underholdning
1

Den beste underholdningen i din ID.

Den beste underholdningen i din ID.

Skal du dra på ferie med elbilen din? Med internettforbindelse i din ID. kjeder du deg aldri underveis. Nettradioen tilbyr et nesten uuttømmelig utvalg av radiostasjoner og podcaster. Volkswagen tar seg av datavolumet for deg som en del av We Connect Plus-pakken. Hvis du foretrekker å surfe på internett, kan du bruke WiFi-hotspot. Slik flyr reisen forbi.

Nettradio i din ID. 

Din ID. gir deg et stort utvalg av radiokanaler med nettradioen. Og det beste: Volkswagen tar seg av datavolumet for deg som en del av We Connect Plus-pakken. Dette betyr at du enkelt kan lytte til favorittstasjonene dine fra rundt 40 000 internasjonale radiostasjoner eller strømme et stort antall podcaster, som du finner i vår database. 

vw id5 suv sett fra siden bak en smilende dame
vw id4 suv en kvinne lener seg mot siden bak

WiFi-hotspot i din ID. 

Passasjerene dine i din ID. vil aldri kjede seg: Den integrerte WiFi-hotspoten2 tillater surfing på opptil åtte enheter samtidig via internettdeling med smarttelefon.

Last ned We Connect ID.-appen

Koble deg til din ID. for å få tilgang til fjernstyring av funksjoner, kjøretøyinformasjon og ladetjenesten We Charge. Last ned appen på smarttelefonen din i dag.

Last ned We Connect ID. -appen

Nyttige snarveier

Vilkår Volkswagen

1.
For å kunne bruke tjenestene til We Connect og We Connect Plus for modellene i ID.-familien trenger du en Volkswagen-brukerkonto og må logge deg på med brukernavn og passord. I tillegg krever det at du godtar en separat avtale med Volkswagen AG for bruken av tjenestene. Online-tjenestene er gratis de første tre årene, og kan forlenges mot en ekstra kostnad etter denne perioden. Etter å ha fått overlevert bilen har du 90 dager på deg til å registrere bilen via myvolkswagen.net eller i We Connect ID.-appen (tilgjengelig i App Store og Google Play Store) for å kunne brukene online-tjenestene i gratisperioden. Senere registrering forkortes den kostnadsfrie prøveperioden tilsvarende. Enkelte online-tjenester til We Connect / We Connect Plus kan kun betjenest i We Connect ID.-appen. Den kostnadsfrie appen kan brukes på en smarttelefon med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et datakompatibelt SIM-kort. Online-tjenestene er tilgjengelig for den angitte avtaleperioden og endringer kan forekomme i løpet av avtaleperioden. Inkluderte tjenester i pakkene We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land. Tilgjengelige tjenester kan variere mellom bilmodell, ekstrautstyr og installert programvare. Dette gjelder også tjenester fra tredjepartsleverandører. Du finner mer informasjon på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen‑forhandler.
2.
Online-tjenestene til We Connect / We Connect Plus dekkes av Volkswagen AG via den integrerte internettforbindelsen. For å bruke Wi-Fi-hotspot kan hovedbrukeren betale for datapakker fra den eksterne mobilkommunikasjonspartneren "Cubic Telecom". Datavolumet til disse pakkene kan brukes av alle passasjerer i bilen over hele Europa. Du kan lese mer og se priser på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du dele internett fra en smarttelefon for å opprette et Wi-Fi-hotspot. 
  • Priser og utstyr: Avbildede bilmodeller vist på denne nettsiden kan avvike fra bilmodellutvalget som tilbys i Norge. Bilene kan også være avbildet med utstyr som medfører ekstra kostnader eller med lakkfarger/utstyr som ikke er tilgjengelig for visse bilmodeller/utstyrsversjoner som tilbys i Norge. Alle bilmodell- og utstyrspriser, med unntak av priser på våre helelektriske biler/varebiler med totalpris under 500 000 (som har mva.-fritak), er oppgitt i norske kroner inkludert mva., vektavgift, frakt- og leveringsomkostninger levert Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Beregnet bilavgift er mva.-fri og oppgitt uten mva. Informasjon om priser, spesifikasjoner, standardutstyr, ekstrautstyr, setetrekk og farger kan endres uten forvarsel. Sjekk derfor alltid med din lokale Volkswagen forhandler at bil med ønskede spesifikasjoner faktisk kan leveres med det utstyret du ønsker. Vær oppmerksom på at alle tilvalg av ekstrautstyr øker totalvekten på kjøretøyet som igjen påvirker WLTP-utslippsberegning, eventuell rekkevidde og endelig pris på bilen.

    Rekkevidde: Oppgitt rekkevidde for våre hybrid og helelektriske bilmodeller er den maksimale rekkevidden oppnådd målt etter WLTP-testprosedyre. Rekkevidden påvirkes av ulike faktorer slik som; valgt ekstrautstyr, nyttelast, taklast, bagasje, tilhengervekt, drivlinje og antall passasjerer da dette er med på å øke vekten på elbilen/elvarebilen. Rekkevidden vil også kunne påvirkes ytterligere av alt fra kjørestil, hastighet, felgstørrelse og kjøreforhold til utetemperatur og bruk av komfort- og funksjonsutstyr under kjøring. Ladeeffekt: Alle oppgitte verdier for ladeeffekt er maksimalverdier. Hvilken ladeeffekt som oppnås avhenger av flere faktorer; batteritemperatur og batteriprosent ved ladestart og/eller antall brukere i en ladestruktur kan også begrense ladeeffekten. For DC lading er det helt normalt at ladeeffekten vil stige raskt for så å starte en gradvis reduksjon i ladeeffekten. For både AC og DC lading vil ladeeffekten reduseres betydelig når man overstiger 80 % SOC (batteriets ladenivå).

    Finansiering: All privat finansiering forutsetter minst 30% egenkapital og finansiering gjennom vårt finansieringsselskap Volkswagen Financial Services. Renten er flytende. Det tas til enhver tid forbehold om skrivefeil, feil i priser og bilder på nettsiden.