2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen originale bremser

Volkswagen originale bremser og bremsevæske.

Ingen kjøreturer er like, men én ting er felles for alle kjøreturer - at du kan stole på originalbremsene fra Volkswagen. Volkswagens originale bremseskiver og bremsebelegg er tilpasset din bil fra Volkswagen og dine krav til sikkerhet.

Volkswagens originale bremser stopper bilen på en sikker måte, både i kulde og når du kjører i nedoverbakker. Det spiller ingen rolle om du kjører med tomt bagasjerom eller om bilen er fullastet med både passasjerer og bagasje. Årsaken er at Volkswagens originale bremser fungerer i optimalt samspill med bremsesystemet ditt. Bremsene er nøyaktig tilpasset bilens vekt og topphastighet og har en kvalitet som overgår bremsestandarden ECE-R90*.

* Reservebremsebelegg - enheter for personbiler og tilhengere

Volkswagen originale bremser til din bil

Volkswagen Originale bremser gir deg mange fordeler.

Skreddersydd til din bilmodell fra Volkswagen.

Fordeler for deg 

  • Du kjører sikkert på grunn av kortere bremselengde.
  • Originalbremsene er spesialtilpasset. De er utviklet for din Volkswagen og tilpasset bilens vekt, ytelse og topphastighet.
  • Originale bremseskiver varer lenge. Levetid er avhengig av vær og kjøreforhold samt bruk. Bremser slites individuelt.

Full styrke for din sikkerhet.

Volkswagen originale bremser yter maksimalt for din sikkerhet. For å kunne stanse når det er nødvendig, må bremsene gi alt og takle et enormt trykk og ekstreme temperaturer:

Varsellamper i bilens dashbord som indikerer bremsefeil.

Vet du hva de ulike varsellampene på dashbordet betyr? Her får du en oversikt over de varsellampene som indikerer at det er noe galt med bremsene på bilen, og hva du må gjøre dersom disse kontrollampene begynner å lyse.

 

5 tips til vedlikehold av bremser.

Bremsene må stoppe bilen i riktig øyeblikk, uten å skrense. Bremsene har med andre ord stor betydning for din sikkerhet.

Volkswagen bremsevæske

Volkswagen original bremsevæske.

Å velge en original bremsevæske med en egen standard til din Volkswagen er avgjørende for sikkerheten.

Volkswagens originale bremsevæske er utviklet sammen med bilens bremsesystem og setter sin egen standard, VW-standarden 501 14. Bremsevæsken yter høyere sikkerhet i ekstrem kulde og ved kraftig belastning. Dessuten forlenges serviceintervallene. 

Snarveier.