2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Volkswagen steinsprutskade ruteskift

Volkswagen originale ruter, vindusviskere og lyskomponenter til bil.

Sørg for å ha en frontrute, vindusviskere og lyskomponenter på bilen din som fungerer optimalt. Det viktigste av alt er at du har full oversikt og kan reagere raskt, uansett hva som måtte skje lenger fremme i trafikken. Dette hjelper Volkswagens originale glass, vindusviskere, lyskomponenter og ruter deg med.

originale frontruter til bilen fra volkswagen

Originale frontruter til bilen.

Ditt vindu mot verden – og mot økt komfort og sikkerhet.

Frontruten på bilen din er ditt vindu mot verden, og den gir økt komfort og sikkerhet i trafikken. Volkswagen original frontrute gjør mer enn å beskytte deg mot vær og vind. Den sørger for at kupeen ikke blir så opphetet på varme sommerdager. Det er viktig at frontruten din er montert og limt med korrekt lim for kollisjonsputenes funksjon og effektivitet. Frontruten i din Volkswagen beskytter deg og gjør bilen mer stabil.

Fordeler for deg

  • Stabilt sikkerhetsglass i frontruten gir optimal beskyttelse. 
  • Frontruten er limt til karosseriet og er dermed en bærende del som gir stabilitet. Av alt som bidrar til å forhindre at karosseriet blir deformert ved et sammenstøt, utgjør frontruten 30 % – forutsatt at den er i god stand, naturligvis.
  • Frontruten gir økt komfort ved at de beskytter mot støy og vind, den skjermer mot solen og dens UV-stråler, samt at den bidrar til å holde temperaturen i kupeen nede om sommeren.
  • Frontruten er tilpasset din Volkswagen. Det er et optimalt samspill mellom frontrute og de høyteknologiske funksjonene, som for eksempel førerassistentsystemene regnsensor og Lane Assist. 
ruteservice hos volkswagen ruteskift steinsprutskade

Ruteservice.

Når du har små glasskader og dårlig tid.

Har du små glasskader på frontruten og dårlig tid? Det er ikke noe problem å få reparert steinsprutskader på frontruten raskt og enkelt, og det uten at du ser noe til skaden i etterkant. I de fleste tilfeller er det til og med gratis*. Med Volkswagen glasservice kan vi gjøre mange skader nærmest usynlige, hvis ikke bytter vi ut frontruten. Gjør en avtale med din lokale Volkswagen-forhandler med det samme eller les mer om steinsprutskader, hvordan de repareres og hvorfor slike reparasjoner som regel dekkes av kaskoforsikringen.

* Reparasjonskostnadene dekkes som regel av kaskoforsikringen, uten egenandel.

volkswagen originale vindusviskere

Volkswagen originale vindusviskere.

Har du vindusviskere på bilen som ikke fungerer optimalt? Sørg for å få byttet så snart som mulig.

En ren frontrute gir god sikt i regn, snø og høy hastighet, noe som betyr sikkerhet i trafikken. For å kunne reagere riktig er det viktig å ha full oversikt over trafikkbildet og veien.

Været kan raskt endre seg i landet vårt, og det kan veksle mellom snø, regn og tåke. Volkswagen originale vindusviskere takler alle værforhold. Vindusviskerne er uten bøyler og har en aerodynamisk form som sørger for at du har god sikt, selv i høy hastighet og under vinterlige forhold. Dette er vindusviskere med lang levetid, men hvis du likevel må skifte dem, er det gjort på et øyeblikk. Et lite klikk er alt som skal til.

Fordeler med Volkswagens originale vindusviskere.

  • Vindusviskerne har perfekt passform. Fjærskinnene er nøyaktig tilpasset hvelvingen og størrelsen på Volkswagens frontruter, noe som sikrer et jevnt press mot ruten.
  • Vindusviskerne gir klar sikt og god stabilitet selv i høy hastighet. Det aerodynamiske designet, den integrerte spoileren og de doble fjærskinnene sørger for god sikt og stabilitet.
  • Vindusviskerne gir inntil 30 prosent mindre slitasje*. De har en frostsikker konstruksjon, materialer av høy kvalitet og et spesielt lettflytende belegg som reduserer slitasjen.

* Sammenlignet med vanlige vindusviskere.

Dette visste du kanskje ikke om vindusviskere?

… vindusviskere tilbakelegger i gjennomsnitt 714 km på et halvt år. Det er omtrent like langt som fra Ålesund til Porsgrunn
… kanten på vindusviskerne ikke er stort bredere enn et menneskehår, det vil si 10 -15 nanometer
… vannhinnen som viskerne bader i er 20–200 nanometer dyp
... vindusviskerne er behandlet med grafitt for å gli jevnt over ruten og gi optimalt viskeresultat. De bør derfor ikke rengjøres med kraftige rengjøringsmidler, da dette kan føre til dårligere funksjon og ulyder
... vi anbefaler derfor også original Volkswagen spylervæske

Volkswagen originale lyskomponenter til bil

Volkswagen originale lyskomponenter til bil.

For optimal sikt.

Volkswagen originale lyskomponenter sørger for lys i høstmørket. Fordi de har ekstra høy lystetthet, har du full oversikt over veien samtidig som de andre trafikantene ser deg. Lyskomponentene blender ikke og lyser med full styrke gjennom hele sin levetid.

Fordeler for deg

  • Volkswagens lyspærer lyser med full effekt gjennom hele sin levetid
  • Volkswagens lyspærer har ekstra lang levetid

Har du spørsmål eller trenger hjelp? 

Da er vi her for deg. For oss er du den viktigste. 

Tips for god sikt og ren frontrute.

Volkswagen original ruterens frontrute

Volkswagen original spylervæske.

Effektiv mot smuss, skånsom mot bilen.

Volkswagen original spylervæske sørger for god sikt sommer som vinter samtidig som den tar vare på din Volkswagen og miljøet. Den spesielle oppskriften beskytter mot frost og kalk. Spylervæsken er spesielt skånsom for ømfintlige materialer og for miljøet.

Syv tips om lys.

Snarveier.